Wednesday, March 2, 2011

Goodbye,Till We Meet Again (T_T)

Ive said this gazillion times already. Im heading back soon. Like really really soon. So currently im enjoying my last days in Dublin since exams and lectures are officially over. Perasaan bercampur baur antara cuak,sedih,happy dan of kos nostalgic. Dublin has been treating me well, and having to leave some people who are so dear to my heart behind, make it even harder to say goodbye.

Last week UCD organised a farewell reception for us PMC bound students. A lot of our Irish classmates and lecturers came. Its basically just a typical farewell ceremony where we were given certificate and get the chance to bid adios to these lovely people.

-receiving cert from Dean of Medicine,Professor Powderly

-With Dr Jason Last. Lecturer dengan karisma dan swagger yang melimpah ruah.

-Ms carl Lusby,international student officer yang sangat helpful. The first person i emailed even before masuk UCD. Add me on facebook babe! Wah bajet awek nak panggil babe.

-The legendary Patrick Felle. Kalau belajar neuro dengan beliau sure rasa nak tercirit. Sikit-sikit tanya soalan. Memang neves lah kan


Prof (or Dr?) S.Giles,couldnt ask for a better person to teach you anatomy.

-Omjayyy i tak ingat nama beliau.Memang murid derhaka

-Dr Stuart Bund,one of the friendliest lecturer in UCD Med school.

Aaaand everyone's favourite lecturer,Dr KM Chan. He talks really fast,by the time habis berangan pasal sate kajang atau murtabak kambing dalam kelas kau dah tercicir 15 slides. Tapi best sebab in between slides selalu selitkan gambar or jenaka random.


-segerombolan yang bakal pulang yang insyaallah bakal bertembung di warung tatkala membeli nasi campur.

-The first Irish i know during orientation week,Niall.

-the two Aliah's who are NOT going back to Malaysia with me. tsk tsk

It was a lovely evening. Thanks to Manvir and co for organizing an amazing farewell party later that night. I had a really good time. =)

The following Monday tuh (which is semalam lah kiranya), we had our last exam in UCD. We were all dressed up,trying to appear as professional as we could for the exam. So disebabkan sudah berpakaian terlalu semat maka begitu gigih panjat meja lecture hall untuk hasilkan gambar meloyakan di bawah;


Majalah Maskulin kalau nak dapatkan khidmat boleh cari i di fesbuk.

18 comments:

Aliyah Zambri said...

Tiba masanya untuk kamu membeli camera yang lebih berkualiti =P

Its either I'm in denial or your camera makes me look awful, hahhha

Balqish Jaffri said...

pasni boleh khatamkan tour malaysia pulak!

bugs said...

oh,dekan 2 nampak sgt sempoi hehe

mia_shaaleesya said...

wooohaaaa...hebattt...menitis air mata i baca u pilu nk tinglkn dublin ehhehehe

tengku_fir21 said...

ahaha..aku tgk aliah tu..hati aku tertarik ler geng

yuyu lar said...

majalah MIDI nak jumpa you..boleh???haha

sweet life said...

apasal ada gambar repeat ni...
...O_o...

which with Dr Stuart Bund...

ctpayong said...

ko tak lah rendah sgt if to compare to mat saleh tu ek.

welcome home.

CikHanim said...

dah nak balik malaysia dah...
all the best hatim!

NADDY KZAMAN said...

OMJAYYY!!
hehe, ngalahkan bimbo la u ni tim..
selamat kembali ke tanah air..
pasanglagu negaraku dlm ipod ats flight k..=p

irma-ain ibrahim said...

jam semat ahhh.

syuu said...

I watched korean drama *just don't make any kind of weird face of it* dan tajuk cerita tu , SIGN. cerita pasal forensik forensik. and the doctor, i guess sama kut dengan kamu.
I mean , physically. haha.

Afsar said...

Tim, bawak balik souvenir UCD..pastu jom hangout skali~

freeter farn said...

wahh, the lecturers look so happy and all were smiling >.< especially dr stuart bund....

congratulations on finish studying in ucd!

hatim a.r said...

@aliyah:okey first u didnt look THAT bad.sikit je kureng haha. but but that camera makes me look bad too. tunggu ah balik malaysia i beli those with auto correct thingy.

@balqish:if i have the time and MONEY hehe

@bugs:they are!

@mia:ewah drama lebih nampak?haha

@tengku:pegi lah try masuk line kalau berani

@yuyu:majalah mangga pun boleh

@sweetlife:actually both la stuart bund.ive deleted the first pic hehe

@ctpayong:they are giant!perempuan pun lagi tinggi T_T

@cikhanim:thank you

@naddy:i dont even have an ipod hah!

@irma:my mom bought it for me before SPM.dah rosak dh sikit,patutnya boleh tukar-tukar kaler

@syuu:mesti dia watak sampingan paling hodoh antara semua hero kan?haha

@afsar:get in line haha

@freeter:thanks,nampak je happy tapi sedih sebenarnye

az said...

bro, i can feel the sadness....

syuu said...

Naahhh, dia hero kotttt.

i want to be Gummy said...

salam, bro can i have ur email?
wanna ask something regarding pmc and ucd
this is my email
arnep22@yahoo.com