Friday, December 13, 2013

Madina Label Fenomena Tudung Muda-mudi Masakini!


I wasnt kidding when i said i will review an instashop jual tudung in my last post. So to all shawl enthusiast/tudung afficionado/hijabista/hijabnita/pondan insaf out there i've a good news for chu ollz.

Tired of looking like a color blocking australian lizard with your current tudung tingkat beropol-ropol?


Dont worry ladies. It's time to overhaul your shawl closet, release the inner hijabista in you *flips tudung repeatedly *

I have a solution for you.

 There is a cool up and coming instashop selling up to date trendy shawls with the highest quality and craftmanship. Amboih ayat promosi kau tak agak-agak.

Jadi jom visit IG @madinalabel dear. Wah mentang-mentang jual kat insta tak semena-mena bahasakan orang lain dengan panggilan dear.





Like seriously nowadays banyak sangat orang jual shawl di internet, kat online nampak lawa tapi bila sampai ke tangan tekstur kain adalah seperti kain kapan nauzubillah. Mungkin itu cubaan dakwah secara halus untuk mengingatkan tentang alam barzakh.

Di Madina Label semua fabrik shawl adalah di handpick dengan teliti di gedung tekstil kemudian dijahit kemasannya dengan meticulous. Seriously weh all my aunties aka The Kuala Kangsar Kardashians semua dah tak pakai tudung lain dah. Memang pakai Madina Label sajer. Kualiti jahitannya tak perlu dipertikaikan dahlah harga murah berpatutan ya hamat sehelai 35 ringgit beli 3 rm100 hoi nangislah mana nak dapat kualiti dan murah dalam satu ayat yang sama?!

Kau nak tudung corak? Pashmina? Tudung plain classy with lace finishing? Nak tempah custom made? Bak datang lah wei. Semua boleh contact IG @madinalabel dear. Tudung stailo tapi lebar boleh tutup dada syariah compliant dear.




Jadi apa tunggu lagi? Tak reti-reti nak visit Instagram @madinalabel, dear? Atau boleh whatsapp/call/sms 0134809750, dear? Atau boleh juga email madinalabel01@gmail.com, dear?

Masih ragu-ragu dear? Madina label dah masuk suratkabar okkay. Ko jangan sampai dia tembusi pasaran antarabangsa masuk cover depan Vogue sambil diperagakan oleh Kate Moss. Time tu tak dapek dah harga RM35 sehelai nangis lah kau menyesal apasal aku tak beli time harga boleh bayar pakai duit BR1M dulu. Ok dear?



20 comments:

green apple said...

saya!

hatim a.r said...

@green apple: kak di beli la barang selai dua,sapot bisnes anak muda lol

nasha allysha said...

haah2..susah nak dapat shawl yang besar lebar yang murah..selalu beli mesti dapat yang susah nak bentuk dan keras kejung...padahal dalam ig kemain lawanye...-_-"

khalilah yusof said...

Boleh lah promo dalam kepada kak nurse,doktor dan pesakit wanita yang dekat dalam hospital.konfem laku dengan pakej dear2 tak sudah.hikhik

nabeelashahira nabeela said...

Oh my god. Rindunyaaaa nk baca blog ni!

nabeelashahira nabeela said...

Oh my god. Rindunyaaaa nk baca blog ni!

BooBooKitties said...

Oh my.. dalam busy2 sempat lg... Lol!!!

dhyori said...

aku syak kau mesti partner business dgn madina label ni, tu yg kemain promote.wakaka

dali said...

ko nyer promosi mmg tiada tandingan.. gembira insap sumer ada haha..

mvp_dina13 said...

Tepi sket..

Waoow ber dear dear.. I yg x dear pun blh dear nk beli dear. (:

mvp_dina13 said...

Tepi sket..

Waoow ber dear dear.. I yg x dear pun blh dear nk beli dear. (:

Muhammad Khoirudin said...

akhir-akhir ini banyak muncul istilah jilab yang syar'i yang terlalu menonjolkan agar terlihat modis, gaul.. melihat tingkah laku muslimah yang seperti ini saya prihatin.. banyak muslimah kurang akal dan kurang agamanya.. yang menjerumuskan kepada kekafiran terselubung...

mars bruno said...

gelak goling2 baca entry ni..

NaniRostam said...

Akak kan panggil semua customer, mokcik pokcik adik abang sedara sedari panggilan dear sejak tahun 2008 kot....hehehe dorang tu jangkit dengan hakak kan...


Anyway tahniah my dear dah start business online ni.. betul betul menyahut keperluan semasa...

Akak doakan semuga success..


Ok dear nak jugak promote kolagen hakak yang sungguh berkesan dan menakjubkan tengoklah hakak dik..tak agak agak kan....testimoni terbaik gitewww


Nak tgk jugak hatim jadi testimoni produk yang dipromo di sini..baru real

ctzulaiha ismail. said...

lawa kot. saya suka :)

PeachyChantek said...

huiyooo.. peliksssss

Miss said...

ngahahahahhaha...baguih nya review ^^

tenku butang said...

lawa2 design nye wehhh

Pujangga Sinis said...

Seriously pondan insaf pun dalam niche? memang da'wah dalam diam... ahaha

Obat Serbaguna said...

Cara Diet Alami dan Cepat Tanpa Capek Olahraga
Obat Tradisional Abses Hati paling Ampuh
Apakah Penyakit Asma Menular apa Tidak
Obat Tradisional Penambah Gemuk Badan paling Ampuh
Eye Care Softgel Harga
Obat Tradisional Kolesterol paling Mujarab
Obat Disfungsi Seksual Pria Alami
Obat Impotensi Alami Paling Ampuh
Obat Ejakulasi Dini Paling Ampuh
Obat Kuat Pria Alami
Pengobatan Ginjal Bengkak super Ampuh
Distributor Green World Mamuju Sulawesi Barat
Tips Alami dan Cepat dalam Mengatasi Nyeri Otot
Vig Power Capsule Green World
Obat Tradisional Keputihan paling Ampuh