Tuesday, May 1, 2012

What Cuti?


Cuti Labour Day dimulakan dengan kunjungan hormat ke wad psikiatri. Have to clerk a case for case presentation tomorrow.


And of course cuti umum begini, wad adalah sunyi sepi. I was so optimist that we're going to get an easy,simple case. Interview went well despite patient having bizzare delusion. I can still take it untill she said.....


"I was a president of CIMB Bank and founder of Astro. Owh Im also a co founder of USM"

I.Give.Up.

Have a fun filled cuti everyone!


Gambar Hiasan-was taken at Prangin Mall arcade center 2 weeks ago.

13 comments:

ainzoo said...

labour day sama dengan student day tak?
(yang cuti pekerja. pelajar dilarang cuti.hohoho.sama nasib la kita, Tem oiii... hehe)

rerehalim said...

rasenye harus bawak co founder USM pergi main kat arcade untuk kurangkan stress.

mia sha said...

sabar ateeemmmm

kreepykrunchy said...

waa..sumer dia..hospital tu x masukkn dlm dia pnyer CEO?

FaiZaH Fyn said...

nak ambik psy patient punya history memang mencabar..silap haribulan dia yg interview kita balik

deno said...

selamat bercuti! :)

norhidana said...

wah terornyer dia.... cimb, astro ngn usm sekali tuh yek

fsue ♛ said...

ooo ni ke yang kau duk tweet about tu!

Hafiz Alfie said...
This comment has been removed by the author.
Hafiz Alfie said...

omahai, that aunty is epic. she's there everyday kot

ainzoo said...

Tem,
Aku jumpa ni.. Pasal ATOMFC. ko mesti suka dengor ... Trust me. hehehe

http://www.youtube.com/watch?v=luqcvRl6X24&feature=relmfu

FazzYnameD said...

time ada event derma darah tu kan, saya ada kat ground floor. tengok banner sahaja. =)

nak derma pun, memang sedar dah, diri ni tak layak. huhuhu.~~

hatim a.r said...

@ainzoo:nasib badannnn.owh atomfc tu kelakar hehe

@rerehalim:boleh dicadangkan utk terapi session berikutnya

@mia:kalau tak sabar dh balik rumah dah

@kreepy:dia tak gila kuasa sangat.cukuplah 3-4 jawatan haha

@faizah:not gona let that happen

@deno:selamat!

@norhidana:tu belum masuk jawatan keluarga dia

@fsue:yes!!

@hafiz:she's there more almost 2 weeks dah.clearly the meds are not working

@fazz:you shouldve come up and say hi