Thursday, August 25, 2011

Good News & Bad News


Good News

Im going back to Perak tomorrow! Cant wait. Since i did my end of rotation assessment today, i dont have to go to hospital tomorrow morning. =D

And the best part is i passed ,walaupun pass cukup syarat je. But still, im so glad because it was a neuro assessment and only God knows how much i hate neuro. Dahlah tak suka neuro sekali hambek kau dapat case amyotrophic lateral sclerosis. Google it, people.

Then later in the evening i went to a buffet by the sea with a group of friends for iftar.

-yummeyhhh



Bad News

After the assessment this morning,i went to Gurney for some last minute raya prep. Being the cheapskate that i am, i chose to park outside,by the road. Few hours later when i came back to my car,there's this major scratch on the side.


Dalam suasana hujan renyai-renyai tadi,meruntun hati ok tengok kereta yang tidak bersalah diperlakukan sebegini. Nasib baik di penghujung romadhon ni hati ini dipenuhi kesabaran yang menggunung. So to whoever did this to my car,i redha. Cuma nak cakap Selamat Hari Raya.
(and fu*k you)

Congratulations,Penang drivers. After neuro,you guys are second on my 10-things-i-hate list.


19 comments:

adrinaqamarina said...

hatim, sep! tak suka neuro jugeks. -.-'


pandu cermat jiwa selamat. :)

♕Shareyza Ghazali♕ said...

aku orang penang dan aku pun tak suka Penang drivers!

dayanaazhar:) said...

alolo kesiannyaa....

namivamp said...

Selamat Hari Raya.
(and fu*k you)<<< tulisan kecil >.<

~ Cik Azz ~ said...

Sabo je la Timm...

Orang sana memang kwajja sikit.. oppsss...!!!

Hati2 balik memandu ye.. Nnt tolong la opah ko buek lomang..

Ehh, ko beraya kat sana ehh..? Tak balik Nilai ke..?

Hidemichi said...

Drivers kat Penang reminds me of Drivers at SS2 P.Jaya.

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

tak suka neuro jugak.nsb baik pakar dia hensem dan macho, semangat nak pergi kelas..hehe.

FazzYnameDcHuiB said...

ni orang panggei seneqeh. haha. sabiaq3.. dugaan.

Hannah Haykhall said...

hamboiii~
dah molek lah tu bila dikurniakan kesabaran yg tinggi di hujung ramadhan..

tapi, ucapan akhir tuh...hahaha~
breath in breath out...
slmt pulang ke kampung!!

Dr. Amirah said...

tak suka ape2 berkaitan nerve..errghhh tension nex year da kene blajar neuroanat!!!!

namaakulynn said...

sesungguhnya, telah ku google apekah amyotrophic lateral sclerosis. dasatnyeeee. *fenin fenin fenin

hmm. takziah atas scratchhh itu. haihhh.

najihatussolehah said...

kesiannya...sabar je lah..huhu..

Balqis Riza said...

sabar weyh..bak kata kawan aku, kereta calar menunjukkan anda brutal dan cool dan sexy..taktau la mana dia dpt idea tu..hahaha

selamat hary raya hatim :)

hatim a.r said...

@adrina:who does kan??

@shareyza:diorg ni kena pergi kursus tatasusila

@dayana: T_T

@namivamp: fcuk fcuk

@cik azz:tak.mmg tiap tahun raya kat perak

@hidemichi:hah yg tu pun samo je la tu

@siti soleha:doktor neuro kt sini baik jugak.tapi kalau kena bebel perghh sejam lebih kooo

@fazzy:senegal?haha

@hannah:thankyou

@amirah:i studied neuroanat 2 sem ago,skrg semua dh lupa

@lynn:apa punya penyakit la kann??

@najiha:sedang bersabar

@balqis:selamat hari raya jugak!!

Nur Hafiza Rahsid said...

pernah sekali aje pergi penang.tapi rasanya lagi rela terperuk dalam bilik dari menghadap penang drivers!haha.memang zzz

arLene said...

pakcik aku orang penang. dah brapa kali motor kena hentam sampai bahu terkehel. my dad pernah kena transfer sana pun cakap penang drivers gelabah. lampu baru hijau 1 saat dah hon2. tu pasal diorang ada feri kot (ada kaitan ker?) lebih selamat

ainzoo said...

sorry to say, drebar2 kat penang mmg cenggitu Tim. Berat mate aku mandang, berat lagi tgn ko nk bayo kat woksyop. Xpe la. Dugaan tu. Nnt Allah gantikan yang lain. Mana tau, tba2 je ade rombongan meminang ko pulak yang datang pagi raya nnt...:D (la la la la la la )

Selamat Hari Raya untuk ko Tim. Aku br bbrp ari jadi anak perantau semula. Jet lag pun x recover lagik nih. Aku missssssss main mercon tahun nih..uhuhuhu

shidaidris said...

sama ngan aku, hatim. 2 minggu lepas kete kena calar. sangat x redha

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

adik d kne gak!
kne calar-smp-mudguard-terperosok-dalam-cecah-tayar u..
senak!

tp, ad notis la dgn ucapan 'maaf'
jek?!!

*bgus budi bhs bdk upm*