Thursday, October 27, 2011

The Video Vault


Baru sedar ada beberapa video di save dalam laptop. These videos were recorded during my time in Dublin. Jadi untuk mengelakkan ia hilang atau ter-delete,i'll post random videos weekly on this blog. Most of it are sampah videos,but each has their own special place in my heart. cececececeh

So,the first random video from the video vault;

Venice Gondola Ride.



Vokal-Bukan Sekadar Rupa.

Seriously, gondola ride is one of the most overrated thing in life. Half-ass attempt in singing (itupun lepas kena paksa nyanyi) + surrounded by longkang smelling water = Not Romantic.

Read the whole CCBH-Italy here.

8 comments:

nabila riduan said...

ingatkan hatim tadi tehee :p

Adileen Ramlee said...

ceiss sungguh x romantik. dah berangan nak naik ni konon2 nye nak feelin romantic trus kansel. kalo sora mcm ni sy pun boleh bwk gondola dkt sungai klang.

Apis Hilton said...

ini memang vokal sekadar rupa! hahaa

Hidemichi said...

"sumpah tak romantik!"hahaha...mcm mabuk laut campur mabuk todi je.

Arash Libra said...

one word: fengsaaaannnnnn!!!

dali said...

ada banjir tak daerah dublin lepas selesai lagu hattan?? gangstarz betul

syakey said...

mau boleh nk gelek2 atas sampan nuhh.

asal bangunan tepi mcm tak brapa nak lawa...

hatim a.r said...

@nabila:memang tak la kan

@adileen:tapi sungai klang ade orang mati

@apis:vokal-bukan sekadar takda rupa

@hidemichi:tulah.memang disyaki mabuk ni

@arash:pitam

@dali:dah sediakala banjir venice tu

@syakey:time ni lalu dekat celah mana tah