Sunday, November 27, 2011

Video 6 Saat Paling Sia-sia Untuk Ditonton



My last update was like a week ago. Macam biasalah the reason for this temporary hiatus is due to an upcoming exams. Jadi untuk mengupdate secara senonoh di blog ini adalah sedikit mustahil,but i will as soon as exams are over.

Thanks to those who follow and those who 'Like' posts in this blog ( especially the tudung Yuna post;the most number of Likes to date).

Sebagai penghargaan terimalah video Kura-kura terpantas di dunia. Sila kagumi.


I still tweet occasionally tho,ala-ala micro blogging.But early reminder,most of my tweets are offensive lol. Kalau offended takpayah susah-susah nak tweet 'tak baik you cakap macamtu #tersinggung ' because i wont respond. Baik unfollow terus.

So to those who are civilized enough to own a twitter account, you can follow me at @hatimrazak (kelik imej burung dibawah)


Follow hatimrazak on Twitter

Thankyou. Dah habis peruntukan masa seploh menet nak update blog.bye.

13 comments:

AyuCandy said...

T______________________T alahai video

Balqis Riza said...

selalu RT ko punye tweet buleh ye..

Iffah Afeefah said...

weiiii sia2 6 saat aku hahahaha

lynnaiza said...

ok je ur tweetsss.me laike!;p

Syarafina Sabri said...

kalau selalu RT, tak kisah kan ?

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Sian ko Tim... Dah stress sangat sampai kura2 tu jadi mangso..

Kura2 tu pun stress gak duk dalam aqua dio, tu yg laju dio jalan tu.. Konon2 nak melarikan diri la tuu.. hehe..

Twitter..?
I followwww.... :)

nora wanisz said...

tak padan ngn kecik...kuat lari...comey nyer...hehehe ^_^

syamin ariffin said...

Hai tiz.

ainzoo said...

Tiz je? kna kejar Remy ke atau Remy kejar dia?

Tak mo tambah Lisa Surihani ke? Ahaks

Nurul Lysa said...

hahaha angun sungguh si tiz hahaha

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok apa, boleh tengok kecomelan binatang tu bergerak. kuasa tuhan tu:)) haha...

JHaZKiTaRo said...

cool video.. salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)