Tuesday, November 1, 2011

The Video Vault #2



Its time for Video of the week #2!

This week's video was recorded during my last visit to Paris. Waktu naik river cruise melintas Eiffel Tower. Ada specific time at night di mana Eiffel tower akan berglitter for few minutes. So the fact that river cruise melintas dihadapan tower sewaktu ia bersinar adalah momen kebetulan yang sungguh magikal.



Read up the full CCBH-Paris here.

10 comments:

cek kiah said...

untunglah dpt tgk kelip2 mcm uh kt eiffel tower kn?haha..kt malaysia ad ke klcc kelip2 mcm uh?

syakey said...

mengimbauu kenangan silammm nampaknya...

♕Azyerahs Ilazahg ♕ said...

bestnyelahai! gayest sangat!

Cik Hernie said...

hatim, u ada lyn twitter? klau ada, meh sini, i follow u.. ;)

psst, tkde kena mengena ngn ur update.. :)

syamin ariffin said...

oh sem,oh sem,oh sem.(ohsemm)
haih,bila la nak pergi sana.

Juno said...

sungguh.

bangunan paling gay.

Arash Libra said...

meriah uolls! huhu ;)

syakey said...

wehh hatim! nak tahu tak muka ko ni sebijik dengan plakon koreaa cuma kulit versi lain sikit ah. HAHA

ce ko copy link ni pastu tgk. konfem ko akan terperasan kejap :P


http://27.media.tumblr.com/tumblr_lg4mxpVAAW1qc1ay3o1_500.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_z-9nwMuqxiw/TRN_K6x6fwI/AAAAAAAABLM/_68ozHtDf-Y/s1600/i1oe4.jpg

ni nama sebenar dia

http://wiki.d-addicts.com/Lee_Sun_Gyun

dah lama dh kitaorang (aku ngn membe2 sekampung) terperasan tau macam eh muka dia ni macam sapa ntahh skali sudah dpt di kenal pasti. hahah

ok,tu ja nak bgtau XD

ashieha_84 said...

camne nk join ekspedisi len next time????sgt best...

hatim a.r said...

@cek kiah:icity kan ade hehe

@syakey:nostalgia tuu

@azyerahs:kannn??glitter habis ala mariah carey

@cik hernie:cekout the sidebar on the left side of this blog tq

@syamin:pergi book airasia.murah je hehe

@juno:dahle overrated

@arash:yes.meriah la jugek

@syakey:ok this is not the first time people tell me this.i dont look like him ok.he looks like me. bagila hero korea yang hensem sket,ini watak2 picisan je haha

@ashieha:i dont organuze fieldtrip la hehe.selalunya ekspedisi ni impromptu je.tak plan pun,semua last2 menet