Wednesday, March 10, 2010

Cuti Paling Tak Bermakna Dalam Hidup


Dah lama i tak update pasal aktiviti seharian. bajet macam misteri la taknak orang tahu aktiviti seharian padahal bosan gila hari-hari pun buat benda sama.

FYI sekarang i tengah spring break.2 minggu cuti.tapi sebab universiti ditadbir oleh golongan hasad jadi lepas break ada 2 paper midterm.ceh sumpah tak bermakna cuti macamni. most of my housemates ada kat Paris sekarang so rumah i memang heaven.siapa nak datang meh lah kita minum teh-o sambil tengok american idol.

walaupun spring tapi dublin punya suhu sama je sejuk macam winter.dahlah bunga pun takde so lagilah takde motif nak bersiar-siar.the only difference is that now ada sunshine,kalau winter dublin dahlah sejuk lepastu kelam macam taman perumahan Edward Cullen. so untuk meraikan kewujudan sinaran matahari,i and few friends pergi picnic di pheonix park.

-ini rakan baik,amirah ibrahim.beliau single

tetapi beliau gemar beraksi pelik.sila cari beliau di facebook jika berminat

-most of the food was prepared by her.weh apasal aku macam asek peromot kau je ni hah?

more kangkang pose

ok yang last ni takpayah letak pun takpe sebenarnya.

so basically itu je aktiviti yang required me to keluar rumah dan mandi sebelum keluar. untuk seminggu lebih yang mendatang memang akan terperam di rumah dan cuba tabahkan diri untuk study. siapa nak belanja tengok wayang you know where to find me kan?


28 comments:

Balqis Riza said...

gambar last sgt sexayyy! hahahahaha

~Kak AZZ~ said...

fuiiyyooo.... gambar last tu ada iras2 muka datok shake masa muda laa... Sapekah orang ittewww... ahahaha...

ehhh.... ko mana kenal datok shake kannn.... ko kenal amy search je.... hehehe....

uitttt... siapa yang kena hempap dgn dak pompuan tu.... ha...ha.... tak tau... hahakkk....

hatim a.r said...

@balqis:sexayyy macam????hahaha

@kak azz:jap saya gugel datuk shake.budak pompuan tu hempap pompuan satu lagi.ini memang hubungan terlarang haha

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

salam.
akhirnya, anda update juga blog.
hihihhihihi.
tertunggu-tunggu juga.
baru je jalan2 kt blog kamu.
banyak benda baru saya belajar.
(^_^).
nway,selamat berkawan.

tintin said...

pic yg hempap menghempap tu sangat bahaye ye..
but kindda lyke it...cam cari benda tersembunyi...hehe

hatim a.r said...

@bunga:woh nama panjang gila.mesti hampa tertunggu-tunggu sekali updet tah apa2 haha.selamat berkenalan!

@tintin:wanita yg dihempap bersaiz besar.tak tersembunyi pun

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

hihihhii....xde keje.
jenjalan kt blog orang..ehehhhe.
tu rajin tunggu bila mau update. ahahha.

Liyana said...

posing ko xleh belah. bajet rain je kan. haha

hatim a.r said...

bukan bajet.tapi memang rain.tak salah di situ

tengku_fir21 said...

hahahahahaha...ok sekarang aku tahu
ko KACAK rupe nyer..hahahaha sekarang baru aku dapat lihat diri ko yg tk brp serabut..
sorry dude...
hahahaha...

*pesal tempat aku ader bunga...wahh..wah...tapi bukan bunga sakura yer

anisizatyA.J said...

hahahahah gambar second mmg terbaik, byk tak org add amirah? hehe

hatim a.r said...

@tengku:ceh baru tau aku kacak?

@anis:entah kena tanya dia ni.mesti saham melambung tinggi lepas di promot

Amirah I. said...

agak lah. kenapa kau sperti peromot aku ni? hahaha gila besar paha aku dlm gmbar hempap tu.

hahh siap kau aku bgtau elia kau ckp dia wanita bersaiz besar. muahaha

p/s: org yg komen2 ni tak sedar ke yang ada JOHNSON BABY WIPES kat sebelah kau dlm gmbar last tu? hahaha ;p

m_m said...

gambar last plg mahal *gelak guling2*
bby wipes? haa wat pe ngan baby wipes~~ =D

hatim a.r said...

@amirah:sebab kau dh single la aku promote kau haha.

@m_m:baby wipes utk lap tangan selepas makan atau jika waktu kecemasan apabila tiada tandas

[i.l.y.a] said...

jijiknya muka last tu. haha. tlg la delete. haha. :p

hatim a.r said...

jelessssss booo hehe

Amirah I. said...

weh aku memamg single dari dulu lagi lah

adrinaqamarina said...

hoho~
pict last memang maut la posing...
time scroll kat pict tu...
trus terdisconnect...
LOL~
btw...
spring o summer break ke...
memang sangat bosan kalo pas tu de la pulak exam...
hoho~

hatim a.r said...

@amirah:ok la fine ah ko mmg single.tu yg kena promo kaw-kaw

@adrina:summer break lepastu new sem mmg tade exam dh.spring break ni je spoil adeh..

Farrah Elysiae Azmi said...

wow,honestly u look kinda hot in sunnies.seriously

-silent reader-
(not-so-silent-anymore)

hatim a.r said...

KINDA hot??big sigh..lol.apesal nk silent2?sila rajinkan diri beri komen =)

payedd said...

cuti paling tidak bermakna??
wow.. so related ha dengan entry u yg sebelom neh..

caption2~
hahaha

hatim a.r said...

apa yg related nya???

Farrah Elysiae Azmi said...

ala..xkan nak ckp direct u look good in the sunnies nnt u over perasan..lol

Jiha Kamaruddin said...

Gambar adik pergi konsert Search telah dimasukkan dalam www.ohartis.com. Gambar masa dengan Noh Hujan. Tapi muka kena blur lah...

hatim a.r said...

@farrah:bukan selalu perasan haha

@jiha:thanks btau hehe.aiseh boleh plak blur baru nk glemer sket haha

牛五花Orange said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社