Wednesday, March 31, 2010

YEAH I Sudah Kembali.Sila Teruja.


Kira-kira sudah hampir seminggu i menyepikan diri demi untuk fokus kepada peperiksaan.ceh sepi lah sangat balas komen di facebook tak pernah gagal pfft. so akhirnya midterm exams kira officially habis semalam.presentation pun dah habis hari ini. kini i mengerti perasaan anak burung akhirnya berjaya belajar terbang bebas.ceh engkau,suka lebih-lebih nak describe benda.

Paper semalam adalah untuk subjek principles of infection.lepastu case study presentation hari ini juga ada kaitan dengan infection.so boleh bayangkan perasaan tiap hari baca pasal bacteria yang gila bosan,hafal nama ubat yang semua nama seakan-akan dan makan tengahari sambil memandang slides yang terkandung gambar jangkitan kulit ? this past two weeks memang sangat menduga kewarasan tapi dengan bangganya i berjaya menempuhi dengan jiwa tabah di samping memastikan kesihatan mental masih di tahap terbaik.ok maybe ada efek sikit.

lepastu bila baca pasal bacterial infection dengan necrotising fasciitis baru i teringat yang i pernah kena bacterial infection juga dulu. siap kena potong sikit daging dari hujung jari telunjuk kanan.gila scary kan weh??!!

-see macam deform sikit part hujung jari tu.tapi sekarang dah tak nampak sangat kesan dia sebab daging jari tuh macam dah tumbuh sikit.waktu mula-mula operate dulu gila freak rupa dia.nasib baik infection tak spread satu jari.kalau kena potong jari telunjuk tu macamana nak tahiyyat awal??

lepas 2nd presentation terus pergi city untuk meraikan tamatnya penyeksaan jiwa. tapi nak pergi city pun seksa jugak sebab harini tiba-tiba sejuk gila siap snow bagai.kejadahnya tengah-tengah spring nak snow kan??sia-sia korang off lampu earth hour haritu.iklim dunia memang takboleh repair dah.haih naseb baik i tak join haha

-senyum separa ikhlas sebab lapar gila dari pagi tak makan.

-half chicken Sufi memang mengancam boleh buat nandos gulung tikar.pekerja nandos boleh mula jual gelang magnet untuk jana pendapatan.

-bila makanan sendiri habis sibuk tengok makanan orang sebelah.terlalu fokus untuk menge-pow hingga tak sedar 2 anak gadis dihadapan cuba menggoda.

we talked,mengumpat sikit,buat lawak medik sikit lepastu straight away balik rumah.tak jadi karoke sebab kurang tidur memang jejas prestasi vokal i. sekarang masa untuk qada' tidur yang terjejas semalam akibat sesi ulangkaji lewat malam.tutorial pagi esok pukul 9 pagi memang macam akan ponteng.siapa yang pergi kirim salam dekat Dr Meng Chan bagilah alasan aku sakit senggugut ke apa.perlu tidur sekarang zzzzzzzzz




29 comments:

eiza said...

1st nak kata cari cantik mcm pompuan. pastu wondering, camne org kudung tahiyat awal&akhir?

2ndly nak kata dah bagi dah ikan kaloi kamu makan... ;)

Liyana said...

aku pun nak exam!!! neurology. best gila. T____T

ak tak sangka ko penah kena infection. klu xde jari, imagine ada jari klu nak tahiyat. kot? hahaha

kreatif gile pemikiran.

hatim a.r said...

@eiza:sebab kena potong hujung tu terus runcing mulus.tak tau la pulak macamana kudung buat tahiyat.kalau ganti dgn jari hantu tu nanti kena tuduh mencarut pulak

@liyana:neuro aku sem lepas.cukup lulus je lah.nasib baik phewww.good luck yana!

i'm shin... i'm inesen said...

lawa jari~

*golek golek kat sini jap

aida said...

kelakar la tim...camner leh tpikir pasal xader jari telunjuk pastu camner nk tahiyyat kan..tp menarik gak tuk difikirkan..btw, cantik ahh jari, mcm pompuan..

Lili Sakina said...

wei kamoo...saya baru nak stat stdy weak...tapi terbantut nak stdy sbb ade entri baru kamoo...nwey, berbaloi sbb dapat tnguk jari tlunjuk u dekat2...stju seperti yg di atas2 jari u mmg cam girl punye...sekian, i nak stdy....burbye

Balqis Riza said...

tahniah dh abs exam!
wahaha baru la i tau u cacat skit kt jari tu eh..hehe
takpe2 stil sexayy :D
ayam tu nmpk sdp woo kalau mkn mesti nek 2kilo....ciskek mencabar keimanan betol! seb bek kt indon takde gah cmni mknnnye..kalu tak, haaa

ayu_whizgirlz said...

cehhh...cacat jari tu nnt bajet cam megan fox r tuh. lols.

nyway its been a long tyme snce a posted cmmts in ur blog, siyes medic mmg hs taken over my life, n still is,(fb tetap still on ye =P)

selamat menopup tdo ABANG KANTIN!!!!haha.
p/s: will infrm dr chan bout ur pms.

MaryaM said...

bagood . haha hiburan jiwa bila baca post ni :))

hatim a.r said...

@i'm shin:golek je??

@aida:i take that as a compliment?hehe

@lili:ok ini pun i take as a compliment haha.eh salahkan org pula tahap fokus dia rendah =)

@balqis.alhamdulillah ada yg masih menganggap jariku seksi.eleh indo mesti lg best kot food dia.dhlah senang nk carik halal

@ayu:aku tertunggu-tunggu komen darimu hehe.kim salam eh kat chan!

hatim a.r said...

@maryam:tq.sila lawati blog ini selalu hehe

~Kak AZZ~ said...

selamat menopap tido...

zzzzzzz..........

irma-ain ibrahim said...

aku tengok dkt fb kau bls2 komen POI POI. aku fikir korang ada pertandingan debate maka berlatih POI as mean as Point Of Informatin. :D


tu jari kau? jari telunjuk kau?? sumpah macam jari perempuan! HAHA!

FarahMadiha said...

setuju ngan org atas ni.. jari cam pompuan!! XD

hatim a.r said...

komen tak membina -_-

Farhana Salih said...

Tahniah exam habis :). Lebih baik exam daripada duduk goyang kaki tengok cerita jepun macam lepasan SPM nieyh~ >.<

Aleeya Zambri said...

terima kasih kerana mengambil gambar saya yang buruk utk diperagakan kepada dunia. and ps- u penah ada flesh eating bacteria. dude, mesti masa kecik2 sangat tidak hygenic =S

hatim a.r said...

@farhana:owh masa habis spm paling best kot.boleh tidur 3 hari straight

@aleeya:mana ada buruk??bac infection adalah kerana malang tidak berbau bukan krn tidak hygenic

j a z z a said...

heyyy you.
im wishing u according msian time.

happy birthday,
may ur life happy happier and happiest eva.
:))

anisizatyA.J said...

alamak tgk gmbr rasa laparrrr

hatim a.r said...

@jazza:thanks jazza!! =)

@anis:meh dtg sini meh kita pekena sufi.owh prawn noodle dia 1st class woh

adrinaqamarina said...

wa...
sangat seronok la bile da abes exam...
duh...
sangat3 jeles ouh...
haha~

eyt,tu jari u ke?
ke tipu3 je...
mne la tau...
patot nye kna de muke jugak la...
btw,cam jari pompuan pon de...
hihi~

selamat menopup tido la ye...
hope t result siap bekaler2 la...
ha...
na wish...
hepy bufday...
slamat hari ulang taon ke 21(i think)
sanah helwa gamilah...
heee~
(rse nye,betol la kan ur bufday 1 apr?)
kalo salah pon...
ta pe la...
heee~

*komen yang agak panjang...
(0_o)

m_m said...

eekk ape kuman2 ni *muntah*
btw, seb bek tak kene potong kalau tak ssh nak korek idung hahahah >=)

hatim a.r said...

@adrina:thanks.panjang komen siap ada bahasa arab.syukran jazilan ya ustazah

@m_m:korek idung ada 4 jari lagi boleh guna.di mana ada kemahuan

gr8na said...

cik adik, happy besday. smoga marvellous selalu. huhu

hatim a.r said...

thank u =)

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

hye hatim...happy belated birthday.
ahahaha.
yeahh!!
jari mcm pompuan. jaga jari ye. hik3x.

jalina said...

salam

1. come across your blog thru zira@zappoz.
2. can be addicted jugak baca blog awk especially dtg "mengong"...urghh dah bleh jadi cam therapy weyyy.

hatim a.r said...

wsalam...thank you for ur support =D