Thursday, June 30, 2011

Menyambut Hari Lahir Bersama Hattan


Hari ni bangun awal pagi semata-mata nak tonton Transformers 3 dekat Jusco Seremban 2. Sebab mengenangkan weekend pasti budak-budak sekolah dan mak budak sekali komfem conquer wayang,maka kugagahi jua keluar weekdays macamni. In my opinion, Tranformers 3 is the best one among all Transformers movie.



Pergilah tonton dan nilaikan sendiri. Rosie Huntington adalah hot. Megan who?

Tapi highlight hari ini bukanlah filem ini. Sewaktu menyambut belated birthday (terdelay 2 minggu haha) saudari Dyla di GreenBox, sesuatu yang bermakna terjadi.

Penyanyi unggul Hattan telah berbesar hati untuk menyanyikan lagu 'Happy Birthday' diikuti dengan lagu hit beliau Rendang Tak Berbuah. Luckily,all this was caught on tape.


Itu memang Hattan.Takyah pertikai.




18 comments:

Iffah Afeefah said...

hebak la

npe tak ckp

bole g skodeng hatim haha

marshitah mohamad mohaidin said...

:DD terbaaaaek hatim!

fishlol~ said...

sedap suara hattan tu.bahahaha

Hannah Haykhall said...

you were there @ jusco S2 pagi tadi? Ala, tak terserempak lak kan. Tadi g beli tiket gak kat tgv jusco. Kitaorang tengok transformers esok malam...

Balqis Riza said...

demm..kat endon takleh tgk transformers...

T_T

syashafie said...

fuyyoh. hattan tuuh . hahahahaha XD

FaiZaH Fyn said...

hattan??erk okey haha

rerehalim said...

FUHLAWEHH sign sini sikit (bagi sapu tangan)

M1 said...

wei korang x ajak aku! (dissapointed)

sincerely
izzat seremban 2

Annie Han Yeon Rin said...

ye memang hattan...


kagom *sambil tepok2 dahi*

~ Cik Azz ~ said...

Nak sainnnnnnnnn...!!

Aku intan yann brand said...

.sy g tengok sabtu mlm jam 1.00 am woo.. jgn terbuat air liur basi sudah dlm panggung.. rugi duit jew nanti

hatim a.r said...

okeh sapa yang nak sainn boleh beratur.hattan tengah bizi sekarang record album terbaru so jgn rebut-rebut.

@m1:aku takde no phone ko la.ko la selalu lepak kl je,kitorg tak mampu nk turun kl selalu lol.papehal ko salahkan marsh,dia jiran kau pun x ajak

ctpayong said...

oh...best tu. bukan senang nak dapat peluang gitu.

izz zara said...

mmg sepenuh perasaan ye hattan tu...

nabila riduan said...

ala tgk kat Jusco s2 ke..??
kalau I tau, mmg prgi dah tadi boleh jumpa wahhh sedih :(!
I dah ada kat sban tadi dah!

Fatin Hidhayah said...

hamboi incik hatim, pandai la kau. incik hattan kat dalam tiwi karoke upenyew..

fazlisa rohali said...

thumbs up for the "apa kata survey" its a piece! =D