Monday, July 23, 2012

Take That, Syaiton


At the pasar Ramadhan earlier today;


-so many choices,but as usual most pasar Ramadhan food is prepared by people who has the delusion that they are a good cook. 

At the end of the day, i came home with ONLY this;


Hatim -1     ,     Nafsu pembaziran -0

Booyah!

14 comments:

saya afi said...

nice one hatim :D

ainzoo said...

Naisssss.... :D

pasar Ramadhan area mana Tim?
aku masih bertahan.
Dah hari ketiga ni, karipap sadin 3 biji, yusuf taiyyoooob 3 biji, teh o panas kurang manis. :)

FaiZaH Fyn said...

salah satu sebab tak suka pegi bazar..kereta dengan motor boleh lalu kat situ..sesak yang amat!

nanabyte said...

way to go, man! mcm ni la.

you mad, Syaiton?

Zinnirah Humaira said...

good one !! Go Hatim go :D

LynnAiza said...

yeah. go go doc!

Musafir Melayu said...

1-0!!

norhidana said...

bagus... jgn esok2 penuh tgn kiri kanan ngn juadah berbuka udah... heheheh

snowmac said...

sekelumit geram apabila diorang yg bajet pandai masak..tapi meniaga jugak kat pasar ramadhan..lauk yang dibeli dah rasa cam lukisan yang dilukis pakai kaki ketika bas bergerak...wah!

DanieL AdiE said...

1 je?

Alhamdulillah...

hatim a.r said...

@afi:bagus jugak diorg jual makanan tak sedap ni kan

@ainzoo:blakang spital.baik takyah pergi,semua tak sedap.berdasarkan pengalaman lepas la.karipap je?mau hypo jap lagi

@faizah:tula tapi xde choice.sini one way.memang takleh pusing mana dah

@nanabyte:syaiton tak dapat dihubungi sekarang haha

@zinnirah,lynn:go where?haha

@musafir melayu:harini bakal 2-0

@norhidana:harap-harapnye tak la hehe

@snowmac:amboi melampau guna kaki lukis atas bas

@daniel:azam baru.satu hari satu juadah.

venus-story said...

pergh hatim..bgs2 leh thn napsu...eh ntah2 kt masjid ko melantak lg time moreh..

puteriyangsenyum said...

Aim bulan ramadhan kali ni : TAK NAK PERGI BAZAR RAMADHAN. Hihooo. So far, masih maintain dgn aim ni laa ;) Mama masak jauh lagi best kot. ^^

LynnAiza said...

lol.doc,go to bazaar lagi la.tengok sampai bila score "Hatim -1 , Nafsu pembaziran -0" bertahan.hahaha