Monday, July 30, 2012

Update Kuih Raya Dan Peristiwa Random Sepanjang Romadhon


Bulan puasa ni dia punya pemalas nak update tu tahap lain macam sikit. Mungkin sebab update belog ni boleh dikategorikan sebagai lagho jadik bila time-time setan takde ni dia otomatik macam takde mood je nak update. Tu yang semua post bulan puasa post bergambar 2-3 ayat je.

Anyway, i went to Shah Alam last weekend. Spent a night at my aunty's. Dan seperti biasa industri kecil pembuatan kuih beliau sedang giat beroperasi.


Terima kasih kepada belog reader yang meng-order kuih from her. Siap ada yang jadik ejen pengedar kuih raya haruslah ku tuntut komisen promosi percuma di belog. Kepada yang nak order Noor Homemade Cookies masih menerima tempahan sila refer link blogpost lepas untuk contact number. Kuih berkualiti dan sedap terlampau dengan harga yang sungguh berpatutan kalau nak jadi ejen, sebalang boleh ambik untung 2-3 ringgit habis meniaga singgah showroom Honda buat downpayment CRZ.

Bila order nanti bagitau "Saya Pembaca Belog Hatim, Cik Noor jangan lupa duit raya dia kasi up sikit dah tolong promote banyak ni".

And i had the chance to perform tarawih at the state's mosque.


Seriously, Shah Alam mosque is the best. Feeling Mekah ok sembahyang masjid ni. And the most important thing is jemaah pandai merapatkan saf unlike jemaah di sebuah masjid negeri di utara tanah air.

Im starting my obstetric and gynae rotation today. Puasa and women giving birth is not a good combo. Let's hope i wont pengsan and embarrass myself in the delivery room. But im so glad that i made it through Public Health rotation yang super bosan. It's finally over. 

We had a class photo taking session on the last day of Public Health and as you can see riak kesyukuran itu memang tak dapat dibendung.


And this one.


Gila tak beragak over excited last day.

10 comments:

::FAIZ:: said...

cntk gmbr masjid tu

Miss said...

prasan tak ko sorang je pose over...aakakkakaka..^^ V

kak su said...

suka la kelas da abis,.. tapi posing tu memang over okay?

Anis Athia said...

dalam dua gambar lastu, orang lain semua cool jek, hatim kemain over..hahahaha

sweet life said...

bukan main lagi muka last day..
yang laen tak de perasaan pun...
hehe

FaiZaH Fyn said...

class photo? erk! macam sesi bergambar HATIM sorang je haha :p

LynnAiza said...

kahkahkah. jelasss yang paling over tu sapa. isk isk isk.

Juno said...

Yang lain dalam gambar, nampak tak bersyukur nak dibangding dengan kau.

Masjid Shah Alam buat aku tak jadi malas nak buat ibadah.

norhidana said...

suke nengok biskut raya bersusun gitu... rezeki raya katakan...

-mmg tak agak2 lah org yg bergambar tu kan, tau lah hepi dh last day

Noorzaimah said...

Hahaha kegembiraan melampaui lampu hijau kt trafik light time kelaparan