Friday, August 21, 2009

ada apa dengan blog?

di saat2 org dh jemu,bungkus,tutup kedai etc etc dengan idea membelog gua meredah arus perdana dgn membuat blog yg x seberapa ini.walaupun blog org lain gua tau kalau dikire visitor n follower die mmg same ramai ngan rombongan umrah taun ni tapi gua tetap x kesah.

papepown kpd kamu org yg terjumpe blog ini tahniah diucapkn dan feel free to drop any comment yah!tapi agak2 la kalau nk cerca blog gua sekalipun sila gunakan ayat yg berkias supaya gua x makan dalam nanti.


*muka bangge gua dh ade blog (sekadar ilustrasi tambahan)

17 comments:

Monza said...

Woit hatim yg makin kerek!
tahniah di atas blog anda. dah ade blog x bgtau aku pon!!
makan dalam dow camni..

hatim a.r said...

haha welkam welkam sahabat lama!anda dijemput dgn rasminya ke blog aku hehe

Afiqah said...
This comment has been removed by the author.
Afiqah said...

wahahahatim! aku dah habis bce blog ko. teharu tk ?? hahahaha. :DDDD syg ko. *ttbe je

ZaRa al ZahRa said...

uishh sggh bertuah sya terjumpa blog nie..percaya tak saya baca semua post awk..dr wednesday april 28, 2010 smpai post yg last nie..gaya stalker jer..wahahaha..snggup tau baca blog ni..dr hadap nota..padahal isnin ni nk exam..berhantu sggh blog nie..cam kena voodoo spell jerk..
nyway terima kasih atas entry2x yg tak kering gusi dan lidah nie..mang asyik gelak..senyum sengih sorg2x jer baca blog nie..atleast turm my longkang mood hdp nota 2 a smile on my face..trskan berblog untk menceriakan hdp insan2x stress hadap exm

hatim a.r said...

perghh post lama pon ada yg nk komen hehe.thank you ladies for ur support.insyaAllah lepas exam lagi rancak kita mengupdet hehe

fiezafz said...

tahniah untuk diri sendiri. akhirnya masa kat ofis i 2 hari ni habis dengan menyelongkar blog ni je. wonder if lepas ni i masuk studio buat design, menghadap cad berjam-jam pun akan bukak tab untuk tgk u udate blog ke tak. HAHA nice blog. suka baca bila u stress dengan exam. do visit my blog ya. me architecture student. life lebih kurang mcm u alls jugak la student medic. hapPENING. ;)

hatim a.r said...

ceh semua orang suka bila i stress exam.berat mata memandang huhu.eh architecture??u mana?my brother pun ambik architecture jugak kat uia

fiezafz said...

berat mata memandang? HAHA ur brother pn amik archi jugak? nnt i korek2 mne tau kenal ke. hm ofkos la suka tgk org stres. sbb bila i stres pn jadi mcm tu jugak kdg2. HAHAHAHA

Emi Miao said...

yeay dah abis baca...penat baca 3 hari 3 malam..

selamat berbuka

hatim a.r said...

omaigod terharu gila ada lagi yg baca sampai first entry T_T tengkiu bebanyak.selamat bersahur!

dsyairah said...

akhirnya setelah 2hari 3malam,berjaya jugak habiskan membaca entry2 anda..
anda memang best!!
bila nak update baru? XD

dsyairah said...
This comment has been removed by the author.
balqish jaffri said...

KHATAM!

ina said...

salam..sy suka baca blog kamu. hhehehe...tadi sy cari lain blog, tapi tebukak blog awak ni...baca entry latest..lawak gak awak ni ..hahaha..so, sy baca dari mula2 plak....hilang ngantuk saya ni haa....hehehe...

Murnirah Mustafa said...

: Finally.. I stalk blog you dari pukul 12 am and now dah hampir 5 am. Kepala pun dah ting tong. Pg ni pulak ad kelas. Kau mampu?? Hahaa.. Haruslah kena cerca oleh tutor kalo tdo dlm class. Ke wajib I skip class harini? Acanoo..?

mvp_dina13 said...

tepi sket..

kte dh stop blogging.
bosan la taip.
bce bes.

keep oooooooon hatim