Friday, August 28, 2009

DenGar semua!kawan i yg sorang ni nk pesan...

post kali ini berunsurkan nasihat keagamaan dari sahabat lama i ni.so kalau rase2 nk menambah pahale uolls yg nyawa2 kumbang tuh keliklah video di bawah.
eh eh kelik lah weii mentang2 aku cakap video keagamaan terus die skip bace post lain heh



yelah kite bulan2 puasa nih sekali skala nk dgr la jugak bende2 berfaedah ni ye dak??
renung-renungkan dan selamat beramal

-ni je gambar paling menginsafkan yg aku jumpe kt google.layan je la

6 comments:

Shaera Abdul Mubin said...

hoiii hehe selamat berpuasa. ceh padahal aku tak tau nak komen ape ni hehe :)

hatim a.r said...

xpe2 komen je la pape hehe.selamat berpuasa juga!!!

FSR said...

ohh baik baik. akan aku tag blog kau kat blog aku. boleh tak?

hatim a.r said...

boleh2.silalah

~*puding caramel*~ said...

terharu aku tengok nik aziz nih.

hatim a.r said...

apsal nk terharu tibe2,die bukan ckp bende sdey die soh tanam pokok je hehe