Wednesday, August 26, 2009

Nilai is the new Key EL

After like 3rd (or is it 4th?) day of puasa n those unpleasant murtabak incident,the caucasian side of me really makes me crave for sumthing western for berbuka.heh apsal feeling caucasian tibe2 nak speaking pulak..ok fine sebenarnye genetik omputeh aku tibe2 buat aku teringin nk makan big mac lepas seharian drooling over Mc D punye flyer yg die selit celah suratkabar the star.

punyalah nafsu makan membuak-buak,tak abes bace berita model nk kene sebat tuh terus campak suratkabar ke tepi lepas nampak flyer yg menggiurkan.kalau stakat tgk2 je xpe ni siap main cop-cop begaduh dgn adik beradik sape yg dapat burger paling best wtf.

nak bege..nak bege *drool*

untuk pengetahuan korang mc d mmg x hantar delivery kt umah aku sebab alasan die umah aku terlalu ulu banat utk di kunjungi oleh mereka.memang sial.tiap kali aku call mesti bagi jawapan same dgn tone annying gedik yg same..

fugly.jpg image by dekuscrub92
-sori adik tapi kami x cover area tu sebab jauh sangat awww

i was like helloooo kau x blaja geografi ke?umah aku dalam bandar nilai jugak n if im not mistaken mc d yg ko keje tuh name die mc donald cawangan nilai kn kn?kenape aku di discriminate mcm ni walhal cukai pintu harge stended satu nilai kn kn kn????

tapi aku x bputus asa,cewah.last2 lepas kumpul duit sorang sikit dari adik2 aku gerak pegi mcd nilai tuh.xdela jauh sampai 34 marhalah ke ape berape minit je dh sampai..

tapi sekali bile dah sampai...
memang aku frust mnonggeng.i cant believe my eyes cewah tgh marah ter speaking lagi! aku ingatkn org2 nilai cuma tergila2kan murtabak sahaja tapi ternyata semua dah convert jadik selera orang Key El nak makan makanan segera cepat senang mudah.orang yang queue kt kaunter tuh mmg ramai giler sampai keluar2 dkt kaki lima.jam time tuh dah dekat pukul tujuh,nak x nak aku patah balik sebab nak kejar berbuka kt umah.penyudahnye lepas berita dalam around kol 9 camtuh aku gerak lagi skali pegi mcd n naseb baik orang dh x ramai.kalau x sebab pikir aku dah nk balik dublin nxt week xde aku nk gigih giler pegi sampai 2 kali.

so untuk pilihanraya lepas nih sape2 yg bole buatkn mcd sebijik kt area umah aku mmg aku sokong kau sampai mati.

ps:orang kate azan maghrib oasis cepat bbrape menet.sumpah aku x dengar azan rtm dah lepas ni

4 comments:

~*puding caramel*~ said...

tak aci. aku tataw pun oasis azan awal. haha!

hatim a.r said...

yeh orang kate la.aku x cek pown,xde keje nk compare2 azan plak kan..tapi kalau btol azan die awal sket ape salahnye ngeh ngeh

ainun zulkiflee said...

haha...hidup mcD!!!~ :D

hatim a.r said...

palang mcD!!boikot lepas ni hehe