Friday, July 22, 2011

OMG: Berjumpa Lady Gaga Di Hard Rock Cafe Penang

My cousin is doing her lab-practical thingy in Penang as well. But we've never meet up before despite the fact that we are living only 20 minutes from each other. So last night we decided to hang out since she promised to belanja me Tony Romas after i got back from Dublin. No,she is not that generous. I have to bought her a perfume set from Dublin first. No such thing as free meal with this fler.

Since we have no idea whether Penang ada Tony Romas or not,we settled for Hard Rock Cafe je la. Miss I-dont-need-GPS took more than an hour to fetch me at my house,then off we go to Feringghi.

Among all the HRC i've been to,i think Penang's is the smallest one. But nemind,you can choose mahu duduk tingkat atas atau bawah. Its a bit hard to get a table in the weekends,so making a reservation beforehand would be a good idea.

Memperkenalkan,tukang bayar dinner;

-i thought im the only one who gained weight.kau pun dah bulat weh ngehngeh

Kronologi si gelojoh menunggu makanannya sampai;

-sabar menunggu makanan...
-tiada lagi sopan dalam kamus hidupku.

Portion makanan adalah super besar. Struggle gila nak habiskan,kalau tak mengenangkan harga burger 50 hengget dah aku lempor bawah kerusi burger nih. Nasib baik sedap,so bolehlah makan slow-slow.
Around 10-ish,ada live band perform. They sang a lot of current songs dan jugak few evergreens. Best gila,and boleh request-request lagu.

Sambil melayan perasaan order dessert, three tiered Haagen Dasz with hot fudge thingy.

Owh and we spotted Nabila Huda (the retis) in the audience. Aaaanddd Lady Gaga was there too!! Me and my cousin were so jakun,excited la konon nampak artis sikit-sikit nak usya lepastu bila Nabila pandang balik buat muka macam 'kau apahal pandang-pandang aku,nak mampos?'

Of course we didn't take picture with them,malu le weh. Orang lain chill je takkan kau nak gelabah mintak nak bergambar segala. But i did snapped a pic of Lady Gaga from afar;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


20 comments:

maziah fadillah said...

lady gaga mak nyah ke weh??:p

EXMN said...

OMG efecct macam itu sangat lah tidak perlu..hahaha

namaakulynn said...

LOL!itu lady nagaaaaa tuuu.hahahhahah

i'm ezza haniza said...

hahaha! mcm2..

LynN LoLa~~ said...

haha cistt!! aku tertipu. mati2 dok tunggu gamba LG. ahaha

hatim a.r said...

mana ada maknyah.woman habis dah tu.kecik hati beliau haha

eh efek tu perlu laaa.bagi aura tergempar sikit

NADIAH KZAMAN said...

hatim...yg mcm tu, ahah, byk di pavilion taw..ahaha..gaga habes u

Adileen Ramlee said...

OMD! OHMAKDATOK!!! rasa dri ini trtipu dgn kehadiran Lady Gaga d Penang! cesss...

Apis Hilton said...

price range kat hrc tu cmne?

Imran@Copenhagen said...

kat mana2 pun ada lady gaga skrang..

cik yana said...

berpinau mata ni tgk gmbr ngn effect camera tu .. rupanye tertipu jugak eden .. ish ish ish hatim ! =.="

AIN SYAFIQA AZMI said...

owh seriously kak ilya da tembam..

[i.l.y.a] said...

damn. aku rasa aku ada gambar lain yang kurus semalam. asal gambar ni yang kau letak. ini mmg ajak gaduh. lol

FaiZaH Fyn said...

lady gaga dtg penang cari pasembor haha :P

namivamp said...

the title is suspicious already and when hatim started to typed those dots line its getting weird and here you go -____-" "i told you so" to my self

hatim a.r said...

lol tak sangka ade yg tertipu jugak.memang tak la lady gaga nak datang penang kan...mana boleh jalan2 pakai sependa dekat malaysia

@apis:[rice range lebih kurang je dgn chilli's dan sewaktu dengannye.the drinks kalau nak dpt sekali souvenir glass rm85. tapi kalau guna gelas biasa 20++ je

@ilya:series dowh,ni yang TERPALING lawa la gamba ko dlm tu.ade yg tak pakai spek punya tapi ekspresi macam muka Bedah tauke warung

sue nawi said...

that ice cream looks so yum yum..
huhu,lady gaga la sangat

Sabrina Halim said...

ilya nampak lain. chubby sikit

nurul_7155 said...

saboo jelaa...

xayra ahmad said...

lady gaga??maknyah gagah de ler