Friday, February 19, 2010

Eksperimen Sosial:Rakyat Malaysia Pervert.Anda Setuju?

Sejak dua menjak ni makin menjadi-jadi pulak trend buang baby.macam fesyen terbaru kalahkan tudung ekin .kalau kau buang baby kau stylo. justeru membuatkan i terpikir kuat sangatkah nafsu orang zaman sekarang sampai tak boleh nak tunggu kahwin tak dan nak buat anak. so,i decided to use Google untuk mencari kepastian bagi sebuah persoalan.adakah rakyat malaysia bernafsu kuda?

Mula-mula kita lihat top search untuk kategori berlainan jantina,




kemudian kita lihat pula golongan sasar para pervert ini..





tapi kategori last ini memang meng-konfirmkan memang ramai pervert sebenarnya wujud di dunia ini..



ustazah?really?wtf

renung-renungkan dan selamat beramal =)

ps:post pemalas.inilah hasilnya.sila kelik gambar kalau tak jelas mata tak berapa nampak.untuk penyelesaian jangka panjang boleh tambah carrot dalam masakan.





30 comments:

kaykaygal said...

makaih. memang jenuh nak klik gambar ni satu2.

entertaining sungguh distraction kamu yer? google keywords ni sambil research kat medicine.net? LOL

Liyana said...

orang tua group.

hmm haila. apekah puncanya. siaran tv tengok kemain censored2. apesal boleh jd cenggini.

nawal said...

bace post ambil makin carrot :)

baru jelas.. hehehh

tintin said...

mak aihhh banyak nye nk kne klik..hehe..
janda baik resort pon ade jugak...
seb bek nama ustazah i xde..huhu

hatim a.r said...

@kaykaygirl:kantoi gila kan??tengah study boleh plak melencong haha

@liyana:orang tua pun sama kencang!

@nawal:eh ni pesanan serius.betulla makan carrot =)

@tintin:saje nk suruh korang klik bebanyak haha.kesian ustazah zaman skarang ni.tak terlepas =_=*

hantumakan said...

aku dah lama issuekan melayu dgn issue seksual nih.. kalau tak takkan la segala tajuk mastika yg macam haram jadah semuanya laku.. seriously, no reader no buyer no mastika.. but there's still mastika year after year after year dgn gambar yg maha explicit.. :), ya, conclusion agak jitu rakyat malaysia pervert (tapi aku buat conclusion yg sama bout japs=pervert, hahahahaha)

ctkay said...

mmg sah.patut ramai gila sex skrg.haiyo.dunia nak kiamat weyh

hatim a.r said...

@hantumakan:bukan takat mastika,even metro pun sanggup reka2 cerita ala2 lucah sikit sebab nk tambah buyer.

@ctkay:yes mmg ramai gila seks.walaupun anda ustazah berhati-hatilah huhu

Balqis Riza said...

wow..i try buat gak..
betul la..
hummm..
jauhkanlah anak cucu cicit i from bnde2 cmni eyh..
takotnyeee..

~Kak AZZ~ said...

huhuhuhu....

apo nak di kato....

kito jago yo la diri kito, keluargo kito, kapel kito....Jgn sampai kito salah naik kapal dah laa...Naik kapal yg ado duo nakhoda pon jangan...

*sayangi diri anda dan keluarga anda.... Dan sayangi mata anda juga...hehehe...

tengku_fir21 said...

blh plk buat independent studies pasal ini...
ntah ler bagi aku 1 jer...klu bertepuk seblh tgn tk berbunyi..klu citer kena rogol itu tajuk lain..
org bercinta kita nk becinta
org nk pegang kita nk pegang
jadi aper yg org buat kita pun nk buat...
pkir2 ler

p/s:huhu..aper aku merapu..megantuk mahu tidur.

Aleeya Zambri said...

muahahahaha. skin cancer? oncology ye bang? weih, under janda nye category, janda sit up yang takleh tahan skali? apakah? janda buat sit up pun nak turn on ke.

ps- 2euro anda terpaksa di cancel, sebab i letak gambar anda dlm blog saya. lagi banyak kot. aaand waaah thanx for the msg lah. terharu bangun2 dpt msg concern dari sahabat. hehe. bye perv x

Lady Mia said...

sebab ada teknologi. kalau takde? we'll never know :) kita kat kedah, orang buang bayi kat johor pun kita tak tahu. sebab teknologi, perkara nampak lebih besar.

bukan nak cakap masalah tu tak penting. cuma nak cakap malaysian pervert...well maybe not so :)

[i.l.y.a] said...

kau tengok itu semua ke?
bgtau kat makngah!

rizalman atelier said...

wats the blog's address??

adrinaqamarina said...

seres teruk giler...
cam ntah hape2 je...
post pemalas pon...
at least rajin jugak na upload pict tu sume...
=p
diorang tu sume cam na capub je lebey...
konon femes la...
(0_O)

hatim a.r said...

@balqisriza:insya allah =)

@kak azz:akak semenjak dua ni puitis kemain haha.betoi jaga mata makan carrot!

@tengku:yes pikir2 le

@aleeya:janda sit up fit.so memang menjadi tumpuan umum haha

@lady mia:well mayb ure rite.malaysian takdelah pervert mana pun kot hehe

@ilya:aku type in kat google jelah ngok.btw my mom read this blog.she sure know already!

@rizalman:i takut kena saman haha

@adrinaqamarina:i kalau bab-bab tade kena mengena dgn belajar mmg rajin spt menguplod gambar hehe

rizalman atelier said...

oh those bastards?! totally..

irwan e3 said...

awek 3gp?? wow!!! dalam betul research ko ni hatim ...

google mmg banyak membantu masyarakat melayu...takleh dinafikan, hahahaha~

hatim a.r said...

research buang masa haha.senang gila distract buat benda tak bfaedah bila tgh belajar pfft

j a z z a said...

karoakeparty.com?
hahah.

hatim a.r said...

siap buat bookmark pulak tu kan?haha nampak sgt setiap hari penuh aktiviti tak bermanfaat.eh but u shud try.best gila mcm game singstar tapi free hehe

atie said...

fascinating facts.. hahhaa..

Nana said...

HI!

Gosh! Tengok all that memang mengerunkan. Yang paling disturbing is the ustazah part. isk! too much lah now adays. way too much!

Nana said...

oh yes! terforgot... Hope its ok if I put your blog in my blog list ;D

hatim a.r said...

@atie:fascinating facts ke fascinating sebab i tgh study pasal skin cancer boleh terdistract buat bende tak faedah mcmni lol

@nana:eh letak la link i dont mind.but i really like ur blog!byk gambar menarek i like hehe

[i.l.y.a] said...

kau tak link aku. aku benci kau. :p

hatim a.r said...

kau jarang updet.aku malas link haha.sila updet selalu heh

Nana said...

heheheh what can I say? I am such a cam-a-holic! hehehe :D Well if you ever go down to Birm give me a buzz :D

hatim a.r said...

will do!tak pernah smpai lagi birm.infact baru pegi london n manchester je.mmg loser gila sebab takde kawan in other part of uk.so x taw nk crash mana hehe