Saturday, February 27, 2010

Happy Birthday To The Coolest Man On Earth


On 28th of February, Encik Abd Razak akan meraikan hari kelahiran beliau yang ke 52.
so to ayah,i dedicate this post to you.
semoga panjang umur,sihat,happy,dan kekal tampan.

i still remember the very 1st time i gave u a birthday present.
it was loooong time ago.pen dakwat basah harga 2 ringgit.
seminggu kumpul duit itu pun tong-tong dengan hanis.
but now since im pretty much broke,no birthday present for this year.
but lately i keep on getting this dream lah..




Is this a sign?
anywayyyy happy birthday to you !!

ps:i tak sure if ayah read this blog but i know mama do.so mama please make sure your husband read this ah.and make sure he click at the picture for BETTER VIEW.
i love both of u =)

p.s.s: rakan baik i rizalman (eceh rakan baik sekarang) kate dia pun birthday on 28th.so happy bday to u too mister!


25 comments:

~alya^^ said...

Aww hatim, ur such a sweet son:) I'm sure both parents are proud of u..

ashz_ami said...

terbalik lak.. u shud be d one giving ur parents tickets to come here.. hehe..

~ happy birthday to ur dad gak.. moga sihat2 selalu..

my sis bday pun on d 28th.. so, im dedicating ur blog to her jugak la.. =)

hatim a.r said...

@alya:malu ahhh =)))

@aisyah:eh im going back to see them.thats even better!haha.owh n happy bday to ur sister!!

Liyana said...

wah! how sweet of u hatim.
sure ayah ko terharu seyh pen dakwat basah tu guna ke x?

hatim a.r said...

of kos ah guna!penat beli tu haha.time tu 2ringgit mcm mahal gila babi

~Kak AZZ~ said...

hepi besdei utk ayah ko Tim...

Ko nak balik Nilai ehh... Nilai paneh la skang ni...hehehe....

besdei adik akak 28 haribulan gakk... tapi bulan April daaa..... muahahaha....

org yg lahir 28 haribulan ni memang always coolllllll...... like my bro tu laa.....hehhh...

Balqis Riza said...

OMG! cumel gile katun tu..
hahaha..
dream on! *ececece..tp berdoa la semoga ayah u bg betul2 ye*

anyway happy 52th bday Encik Abd Razak :))

kaykaygal said...

so sweeet! muke same plak tu! eheheheee

rizalman atelier said...

muka xerok habis! am 28th too.

hatim a.r said...

@kak azz:walaupun paneh tetap den rindu nilai wuwuwuwu

@balqis:comel kan?sejam spent nk lukis haha

@kaykaygirl:ke mana tumpahnya kuah kalau x ke spagetti

@rizalman:ure 28th feb jugak ke???happy bday to u too.kira i dedicate this post to u jugaklah.sharing2 ok

Amirul Afiq Mohd Zainuri said...

Woot, woot! Happy bday Encik Abd Razak. Moga panjang umur dan murah rezeki.

Oh Zara utk diri sndri boleh beli satu kontena, hadiah utk bapak sndri xdak? Ko memang real life "Anakku Sazali". Shame on u hatim!

hatim a.r said...

hoi hoi im saving up for summer okay!nnt aku balik rumah ill give him 1 big hug.itu lebih priceless haha

yummien straggy said...

happy bday to incik razak..
n hatim..
blk nnti,sile cari pen dakwat basah 2 hengget yang ko bg kt bpk ko tu..
aku nk tgk..pliz pliz..haha!

hatim a.r said...

pen tu limited edition tu kompem skang dah takde haha.but at that time mmg mcm mahal gila ah pen tu sbb time tu skolah pakai pensel je.tak pernah bli pen pun

anisizatyA.J said...

ahahaha perlu ke kau nak nangis dalam gmbr tu? rs nak tampar hahahha

irma-ain ibrahim said...

happy birthday la untuk ayah hatim.
sebagai balasan nanti kau pun kena wish ayah aku yang paling comel jugak nanti. ceh. :P


padahal nak cerita tadi tengok melodi tapi sebab ni post besday kena wish dulu.

ok sekarang sambung. cerita search dekat dublin. i was like mencari where is my abang rambut shuttlecock mana dia si baju biru jersi bola jepun TAPI cuma nampak kau dan baju birunya saja. sila ucap thanks dekat dia sebab bagi ruang kau keluar melodi hatim. dia korbankan wajahnya untuk jadi yang sepatutnya jadi tontonan kekasih di malaysia.

ada juga abang dimple tuh. :P

hatim a.r said...

@anis:itu namanya tangisan kegembiraan.biarlah wei penat lukis tu

@irma:eh keluar melodi?hahaha apsal abg korea takde dlm tu?die seblah aku je kot.mungkin takde rezeki nk tgk muka kekasih haha

adrinaqamarina said...

syahdunye rse...
hoho~
rindu kat my dad jugak...
btw...
hepy bufday utk beliau jugak...
moga pnjg umo n murah rezeki slalo ye untuk ur dad...
=)

m_m said...

ecece.. kawan baik rizalman tu.. hehe

hatim a.r said...

@adrina:thnks a lot!im sure he'll appreciate that =)

@m_m:ini declare sendiri.memang patethic T_T

~Kak AZZ~ said...

haaaaa.....kan akak dah kata.... Muka ko kuar melodi... Ni harus nk tgk kt web melodi ni sbb tadi tu tgk sipi2 je...hehehe..

apsal dorang tak interbiu ko ehh....dorang interbiu dak pompuan je...hehehe...

hatim a.r said...

alah setakat kuar 2-3 saat takde bende lah.abang melodi tu gatal tula interbiu pompuan je hehe...tp online punya melodi blom kluar.dh cek td takde huhu

~Kak AZZ~ said...

setakat kuar 2-3 saat takde benda ehhh.....

abeh tu, watpe nak cek melodi online lak kalau takde benda....

opkos nak tengok jugak muka tu kuar kat tb kannn......hahaha...

ayshia nique mazlan said...

hhaha..ayat last tu xbley blah..rakan baik...;D

hatim a.r said...

@kak azz:itu curious namenye hehe

@ayshia:jadila berangan kannn