Monday, February 15, 2010

Sekolah Kebangsaan Paroi Mencipta Nama di Pentas Antarabangsa


reason #335677852 kenapa i bangga sangat pernah bersekolah di sekolah kebangsaan paroi.





ps:i know its the second post of the day but i tak dapat tahan rasa bangga yang membuak-buak bila terjumpa ini di wikipedia

12 comments:

Amirul Afiq Mohd Zainuri said...

Inilah satu2nye wikipedia post yg berjaya wat ak gelak. Serius bdak yang wat ni mmg genius!

hatim a.r said...

FYI mister,sekolah ini telah melahirkan ramai genius.salah seorang berada di dublin

n Z r A said...

aku syak ko yg buat sendiri wikipedia neh. haha

Liyana said...

cayalah sekolah keb paroi!!

hatim a.r said...

@nzra:weh weh tak main lah reka2 ni.account wiki pown tade

@liyana:bangga tak terkata aku wei.surau tu tempat lepak time darjah tiga.tp x sure la bersih haha

~Kak AZZ~ said...

kakakakakakakakaka.........

Tu baru 2 baris je ayat dia tu.... Kalau penuh page tu, konpem Hatim melompat2 keceriaan...

*Boleh je kalau nak buat/reka kat situ... Akak pon nk try buat la utk sekolah tadika akak dulu...ekekekeke...

Balqis Riza said...

mcm tak matang je ayat..hahaha
are u sure bukan u yg buat?
ke bdk2 junior yg dh takde keje sgt ke? hahaha

irma-ain ibrahim said...

sekarang aku dah tau kau suka karaoke , layang tv3 online pastu sibuk buka page apa entah yang tulis hatim awesome.


last sekali bila tengok laman web ISLAM tu insaf terus nak kutuk lagi.

hatim a.r said...

@balqisriza:regardless lah..pointnye disini tak sangke sum1 from sekolah kebangsaan paroi ada account wiki hahaha.who wud've thought

@irma:yes yes gua champion karoke,tv3 dihati..tapi page hatim awesome tu googlemyway.com punya lah.

laman web ISLAM mane pulak ni?????

irma-ain ibrahim said...

i dont care ah ISLAM ke apa sebab nampak ISLAMir je pun.

alah atleast i berprasangak baik dekat u. yg googlemyway tu pun selalu nak buat tapi sebab tangguh maka sampai sekarang still GOOGLE je. baru vintage n classic orang kata. :D

tengku_fir21 said...

huhuhu
sekolah aku pun ader..??
sekolah ko ader fb..??

hatim a.r said...

@irma:itu islamireland.com la.nak tengok waktu semayang!

@tengku:sekolah aku je yg spesel.fb ade tp mcm x aktif lansong