Thursday, February 4, 2010

(PANAS)Berita Harian Kini Siarkan Gay Porn


Tajuk sedikit tabloid dan sedikit panas.sejak entry ini kredibiliti berita harian sebagai sumber berita mutakhir bagi i sudah punah. tapi hari ini bila i baca berita harian online wah wah wah tak sangka sekarang syarikat akhbar terkemuka ini 'maju setapak' lagi. sila baca petikan kes trial anwar ibrahim di bawah (warning:tidak sesuai untuk mumayyiz)..


Ketika pemeriksaan utama oleh Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd Yusof Zainal Abidin, Mohd Saiful berkata pelawaan Anwar itu dibuat selepas beliau menyerahkan dokumen yang dibawanya dari pejabat kepada Anwar.

Mohd Yusof: Apa buat dengan dokumen bila masuk?

Mohd Saiful: Saya duduk di meja tersebut bertentangan dengan Anwar dan serahkan dokumen.

Mohd Yusof: Duduk, letak dokumen, apa lepas itu?

Mohd Saiful: Lepas serah dokumen, kami bincang tentang jadual kerja, tidak lama lepas itu beliau tanya satu soalan.

Mohd Yusof: Apa soalan itu?

Mohd Saiful: Can I f*** you today?

Mohd Yusof: Apa reaksi kamu ketika diajukan soalan itu?

Mohd Saiful: Marah dan takut.

Mohd Yusof: Ada kamu kata apa-apa?

Mohd Saiful: Tolak pelawaannya.

Mohd Yusof: Apa kamu kata bila menolak?

Mohd Saiful: Saya kata saya tidak mahu melakukannya.

Mohd Yusof: Anwar kata apa-apa bila kamu kata tidak hendak melakukannya?

Mohd Saiful: Dengan nada marah, Anwar kata "what" (apa)?

Mohd Yusof: Apa respon kamu?

Mohd Saiful: Saya ulang yang sama.

Mohd Yusof: Seterusnya?

Mohd Saiful: Anwar agak marah, dengan itu saya takut. Anwar arahkan ke bilik tidur utama.

Mohd Saiful berkata, beliau kemudian mengikut arahan Anwar dan Anwar selepas itu menutup langsir dan lampu bilik.

Beliau berkata Anwar seterusnya meminta beliau untuk membersihkan dirinya di bilik air.

Mohd Yusof: Masa itu dah buka pakaian?

Mohd Saiful: Ya.

Mohd Yusof: Lepas bilas diri?

Mohd Saiful: Saya ambil tuala dalam tandas, saya keluar dengan bawa baju kemeja saya warna putih dan gantung di tempat pemegang almari.

Mohd Yuof: Kamu bertuala?

Mohd Saiful: Saya bertuala.

Mohd Yusof: Masa keluar dari bilik air, nampak di mana Anwar?

Mohd Saiful: Saya nampak, Anwar di hujung penjuru katil, di bahagian kaki sebelah kanan.

Mohd Yusof: Apa Anwar buat pada masa itu?

Mohd Saiful: Dia berdiri pakai tuala putih dan mengarahkan saya untuk pergi dekat dia, lalu dia peluk saya sambil berdiri.

Ketika itu, peguam Karpal Singh yang mewakili Anwar membuat permohonan agar prosiding seterusnya dijalankan secara tertutup. - Bernama


Dan buat pertama kalinya Karpal Singh bersuara pada masa yang sesuai.and he actually make sense. moga perbicaraan ini dapat berjalan secara tertutup...


-this is getting lucah i tell u..

19 comments:

Amirul Afiq Mohd Zainuri said...

terasa loya tekak

though i dont want to admit, karpal singh mmg mmbuat tindakan yg bijak kali ini.

hatim a.r said...

kan????all this while hes talking rubbish tapi tiba2 kali ni tepat pada masanya.tak sanggup aku nk baca what happen next

~Kak AZZ~ said...

adehhh.....since kes yg dulupun akak segan nak baca....tak tau la siapa yg menang kes tu, mcm dh malas nk amek tau...

Nasib baik kali ni takde yg usung tilam bw naik court...Or maybe ada tp akak yg terlepas follow... entahlah...

getting lucah and lecah....huhuhu...

Amirah I. said...

Demm. Aku pulak rasa malu baca... damn daamnn.

hatim a.r said...

@kak azz:bila filem tau pulak dia cencored sekali kluar paper takpe pulak.nasib baik uncle karpal mencelah haha

@amirah:shy shy kunun.aku tau kau enjoy haha

Liyana said...

hmmmmm

tak tau ah kan.. cam geli plak aku rse. budak2 sekolah rendah xleh bace ah cmni. cm xsesuai je.

hatim a.r said...

suratkabar xrated skarang.sapa kata filem je bagi pengaruh buruk?

MUMMYMUJID said...

..............................

tengku_fir21 said...

hahaha...
kita berjaya dan maju setapak lagi(setapak ker?) seiring tema "demokrasi dan dunia tanpa sempadan".

p/s:
*ko pergi study.

**sesiapa yg membaca sudah rasa aura seks yg kuat!!! benarkan malaysia ader playboy&playgirl mahupun instict..hahaha

***abg hisham tlg amik tindakkan.kami malu bila mat saleh bertanya mengenainya.

anisizatyA.J said...

i baruu je baca this thing kat the star. oMG tahpape kan. things like this publicly. haih

hatim a.r said...

@mummymujid:haha speechless teros

@tengku:sibuk je nk ban magazine lucah,suratkabor sendiri lagi sakan

@anis:dahlah galakkan budak skolah baca paper ish ish ish

tintin said...

agk terkezut r bile bc paper td..xsangke kot..dowg kne r wat cni..nk compete ngn pper yg len..

just imagine kalu pak cik karpal tu xinterupt..haaiyh..
berita sensasi malaysia wutt..kn pd tmpat r kali nih..bnde nih bile nak settle xtao la..daripada buat sumpah segala..tp xsettle pon..

rizalman atelier said...

mesti judge tu ckp dalam hati "alah! singh ni buat ganggu je..baru sedap nak dengar cite dah mencelah lak!". Kat akhirat nanti kita tau le sapa yang benar kan.

hatim a.r said...

@tintin:it was about to get dirtierrrr.letihlah dengar kes ni.dh bape tahun dah.bagi can lah kes fahrin saman linda onn hahaha

@rizalman:haha judge tengah feeling2 kan berfantasi bagai tiba2 uncle karpal kasi potong hahaha..hmm betoi skang ni mcm dh takboley agak dh sapa yg cakap betul sebenonye.see u in hell je lah weii

tintin said...

kisah fahrin n linda xhot cm kes nih..owg xnk bc..ahakss

tintin said...

kisah fahrin n linda xhot cm kes nih..owg xnk bc..ahakss

AdiE said...

aduhai....memalukn org melayu je...huh!!

~daniel adie~

hatim a.r said...

@tintin:eh hot jugak.cuba baca ruangan hiburan haa itu je cerita dia macam dh takda artis lain

@adie:nak malu jugaklah

tintin said...

tapi xsmapi front page paper la kan..kisah artis nie hari2 je ade..nek bosan dah bace..baru kapel dah clash..dah kawen lak kena cerai..haisyhh