Tuesday, December 21, 2010

Perasaan Macam Baru Menang Loteri


My last paper for this semester is postponed to next year.


On the bright side,this means early christmas! And finally boleh kembali kepada kehidupan normal lipat kain,vakum rumah,cukur misai semua.

The downside pulak,by next year im pretty sure semua yang dah di study akan menjadi memori silam. Justeru akan struggle untuk lulus.

Memang perasaan seperti menang loteri. Happy gila menang 3 juta tiba-tiba timbul kesedaran eh eh duit haram.
(-________-")

wait for a proper update later yall!nak download movie jap.



17 comments:

adrinaqamarina said...

movie ape? share meh.

mimi mn said...

haha guilty pleasure? apa-apa pun kita enjoy dulu!

Balqis Riza said...

jgn la stop study..hahaha..kdg2 tu selak2 la notes..
donlod apa? habaq mai..aku nk gak

hatim a.r said...

owh tak download pun.streaming je sbb laju pulak internet nih.cerita The Town dekat fastpasstv.com.heard its a good movie

ashz_ami said...

hatim !!!!
aisyh rs cm br je menang cabutan bertuah y dpt adiah kondo.. hehe..
hepi giler..
mehla join budak umah aisyh main snow.. hehe..
best !!!

nama.aku.lynn said...

perasaan sprti mng loteri 3juta..hahahha..adesss...simpan kan je la apa yang da blaja..t panaskan semula..^_^

anyway..goodluck next yr..n slmt stdy dgn tekun utk igt sgala bagai yg dah blaja..=)

Amirul Afiq Mohd Zainuri said...

apsal ade youtube - halaman asmara kat 1st tab tuh?

DanieL AdiE said...

wah,,,pendownload tegar..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

FaiHash said...

hahahah.. selamat berbahagia ye!

hatim a.r said...

@aisyah:im going out lah ni!!!snowman time

@lynn:tapi simpan lama2 boleh lemau

@amirul:kau macam x kenal aku.bila stress study mesti karoke awie sepam dua.lagu nak yg stok 8 oktaf je

@daniel:more like a streamer.download takes space yaww

@faihash:sedang bahagia hehe

norhidana said...

wah seronok ko ye dik... mentang2 lah di postpon.. tp jgn lak ko lupe nk study dh sibuk berhoneymoon sampai next year 2...

apa pun selamat berhepi2 lah ye

tengku_fir21 said...

citer per weih...

Lili Sakina said...

knyataan di fb sebelum ini sungguh contra dengan perasaan sekarang...

FarahMadiha said...

bengang kan bila dah struggle gila nak jawab exam.. and nak habis exam cepat cepat so that boleh enjoy after that.. then tetibe postpone.. =.=

chittysarah said...

struggle to succes~~
weee~~~
menang 3 juta tgk movie dulu!
hahahahah

happy holiday~~

freeter farn said...

haha, rasa lawak pula baca, macam boleh nampak ke happy an anda! selamat bergembira~ lupakan study buat sementara :)

hatim a.r said...

@norhidana:tulah,kacau betul baru ingat nk bersenang lenang vacation segala

@tengku:cerita the town.pasal rompak2 bank

@lili:dah dapat menerima dgn hati terbuka hehe

@farah:bengang campur happy campur blur2.mcm bipolar dh ni

@sarah:happy holiday to u too!

@freeter:tengah berfikiran optimis dan mengenjoykan diri hehe