Saturday, December 4, 2010

Rare:Susan Boyle In Bikini


Tiada sebarang perkembangan dalam hidup lately hence the lack of updates. Its cold outside,most of the time i memang stay indoor dan selongkar dapur mencari benda yang boleh dikunyah. Technically i have no social life and im borderline fat ass. Doesnt get any worse than that.

The snow has finally stopped tapi still today's exam kena postpone ke minggu depan,redha. Disebabkan semalam last snow turun jadi dia punya lebat bukan calang-calang. Selalunya bila salji turun,semua ahli rumah berkumpul depan pintu balkoni sambil mengagumi fenomena semulajadi ini;

But yesterday was an exception. We decided to take it up a notch and bring our jakun-ness outside for the world to see. Alasan la konon nak pergi beli groceries,padahal waktu langit cerah sepoi-sepoi bahasa takde pulak nak membeli belah,time ribut salji baru bersungguh nak keluar rumah.

Sepanjang musim salji nih i kalau keluar pun setakat kawasan sekitar rumah je so semalam was the first time keluar dari tempurung untuk melihat dunia. Tak sangka persekitaran dah jadi ala-ala Russia.

Perjalanan ke kedai runcit amat sukar. Kami terpaksa berhenti di pelbagai destinasi untuk bergambar. Ewah terpaksa berhenti konon padahal besar hati betul sendiri cadangkan ambil gambar buat salam perantauan tahun depan.

Saja pilih gambar yang salji paling lebat nak buat penegasan pada orang kampung belajar obersi. Macam kau sorang tempat ade salji kan...

-muka teruja selepas membeli telur dan susu

Pulang ke rumah tidak sambung belajar walaupun exam minggu depan,bahkan dengan yakin diri sambung main buat snowman belakang rumah.

Now look closely, this is Susan Boyle from the show Britain's Got Talent;


And this is our snowman(woman?):

Pretty spot-on if you ask me eventhough our version ialah versi cover majalah FHM.

-semua yang bertanggungjawab di sebalik kejadian ini.



27 comments:

QeeS said...

hahhahahhaa..hatim mesti minat susan boyle nie..sbb tu snowomen die ala2 susan boyle..hehhee(n_n)

CouLeur de Chiqu3 said...

ahahhaa..ader lak pit stop eh...rasa...klo sy dok sna pon mebi every scnd cmera x lepas dr tgn.. :)

syashafie said...

snowWomen gojes . HAHA

mAmAbuDaK said...

kih.kih sebijat oh..ngan susan tuh...

Mouwn said...

watdehel snowWOMAN. haha !

nama.aku.lynn said...

hahah..snow(woman) tbaek abadd inii...

WZulhilmi said...

kesian susan boyle.. tu zaman jahiliah mana ko amik gmbr dia.. hahaha.. siap ada double chin lagi. - -"

Freeter Farn said...

Ingatkan S.B memang betul2 pakai. Haha, kalau salji lebat macam itu, nak melancong kat sana bleh lagi tak ke flight pun surrender? Kii~

p/s-cuba buat ais kacang :) buat bisnes

Farah said...

Aaaaa , sangat best okay ! :)

adrinaqamarina said...

gambar sume yang bertanggunjawab tu sebagai bukti, kot3 SNOWMAN tu nak saman ke.

time winter macam ne la, salu je nak mengunyah, kunyah kunyah,

hatim a.r said...

@qees:xdela minat,tapi waktu britains got talent follow la jugak kan

@coleur:tula payah btol skit2 nk ambik gambar.taula last winter

@sya,mamabudak,mouwn,lynn:cun kan kan?susan boyle kalau seksi cmni ah rupa dia

@wzulhilmi:gambar waktu 1st audition,gambar plg cun

@freeter:semalam airport tutup but now dh back to normal dh.boleh la dtg melancong.tp salji dh start cair so it wont be pretty

@farah:best la sikit..

@adrina:yela kalau kena saman xdela masuk court sorang2.

mummy liesya said...

u all je ker yang jakun main salji kat luar tu?? minah n mat salleh kat situ tak main salji ker??

Gluck Yusof said...

hatim, nak jugak snowman! ;p

..nOWa.. said...

hahahaa!! kenapa dia?

FaiHash said...

hahahahaha....kelakar okeh....

minahcoolio said...

kesian gila susan boyle..first thing yang cross my mind is,"eh,eh betul ke mamat hatim ni letak susan boyle pakai bikini?"

once i scroll down....

ek elehh...dalam bentuk sejuk rupanya...kkkk lawak plak..rasenye kalau adik tadika wat snowman pun lagi lawa.. lol n cheers everyone :)

norhidana said...

alahai ko dik... kalu dh nama org melesia kn, al maklum takde salji kt sini... itu yg kejakunan tuh kn

takpelah sesekali kn dik.. sanggup ye korang ngn salji2 gitu duk redah semata2 nk beli susu ngn telur.. sabor jelah
nsb tak beku biru sume hehehe...

hatim a.r said...

@mummy liesya:diorang pun sama je

@gluck:come here n take it.still ada tepi jalan tu

@nowa:tiba2 terinspirasi.

@faihash:tapi dh cair.sedih betul

@minahcoolio:ok la ni,kira cun apa.considering menggunakan ranting2 dn daun2.not so bad apee

@norhidana:baru la adventurous kak cuaca cam gini pegi beli susu.

Arash Libra said...

terserlah kejakunans itewww..muahaha..sini hujan je lor..huhu

petite girl said...

comel!:)

syamin ariffin said...

bile time ghibut salji ttbe la ase ghajinn en nk beli groceries bagaii..hhee..
tapi gilerhhh bestt!!!! nk guling2..=)

ZaffZahari said...

hyep..my dad yg suggest tgok blog nih.sbb?abah ckp ur blog famous.and then awak anak sdara kwan abah.hee...
sronok ek kat sane.:)

voguekutawadu said...

siyesly i tak sempat lagi nak wat snowman. sbb alasan russian aksi terlampau sejuk. about -25 dgrees. and then will be -50 for this year. haha. cume esok akan melt jap. tp mcm konfem2 je banjir banjar, salji ari ni turun lebat sket. n jalan makin tebal.

hatim a.r said...

@arash:bersyukurlah apa yg ada,hujan pun rahmat juga.wah mood forum perdana tiba2

@petite girl:who,me?the snowwoman isit?pfft

@syamin:saje xde penyakit carik penyakit

@zaff:kirim salam kat abah.siapa pulak kawan abah tu,semangat gila siap peromot.malu pulak haha

@voguekutawadu:go make one lah!

Nana said...

bwahahahahhahahahaha seriously SEJIBIK!!!! banyak nye snow ... jealous!!! kat sini CIPUT AJE!!! sooo not fair!!! heheh!!!

Shahirah Elaiza said...

LOL! You're so funny. It does resemble her la. I think it's the hair =P

p.s. Nice bikini top. Sah budak2 lelaki sahaja yang involved in the making on this snow(wo)man

NaniRostam said...

Salam. Tempat kat situ yang buat saya paling teringin nak pergi adalah DAYBREAK goatstore mungkin. Best giler kot sopink barang-barang makanan kat susu....fresh milk palingla......