Sunday, December 27, 2009

White Christmas Ho,Ho,Ho..Hotak kau

For the 14467586th times i nak bagitau i kat manchester.woh woh masih eksaited walaupun dah sedikit buntal akibat terlebih makan. ini bukan pertama kali datang. jadi i mencemar duli kali ini khusus untuk makan dan bershopping sempena boxing day saja.

mari kita lihat mengapa manchester diiktiraf sebagai Halal food heaven.


-walaupun nama kedainye krunchy fried ciken tapi lamb ribs yg femes.tak tahu apesal mungkin salah department marketing


-ok,potential mak mertua sila tinggalkan blog ini sekarang


-nasik+half chicken £3.90 je. ini makan seorang diri. i tahu memang tamak takpayah cakap. *sedar diri* tsk


-tiba-tiba feeling jay chou terasa nak makan chinese food.pun banyak gila.menyesal haloba terlampau


-perkenalkan;ini saudara amirul afiq,tuan tanah manchester.konon nak ambik gambar sama-sama sekali keluar muka kau je.kalau crop je muka aku pun mungkin tak terluka begini

jalan-jalan cari pelanggan..







lepastu nampak ini..

-woh woh mat saleh main slide



-lepastu dua sakai ini curik pintu jamban sapetah nak buat slide

tapi yang paling sakai sekali perangai yang bawah ini;




-entah siapa punya periuk pun tak tau.dengan ekspresi wajah sejakun ini siapa pun tak mengaku ahli keluarga T_T


ps:2 zara jackets £36 sahaja.sila jeles sekarang sambil gigit selipar







16 comments:

Amirah I. said...

MURAH NAK MAMPOS! aku jeles AKU JELES!!

hatim a.r said...

jyeah jyeah!!!!macam org gila shopping tadi.6.30 pagi dh tunggu bas.kalaulah belajar sesemangat ini haih

tengku_fir21 said...

hahaha
1st: ko baru tahu ker 'krunchy fried chicken' tu agak "alien"

2nd:naper mcm nampak "buntal" mendadak

3rd:owwh dh bljr pakai zara
hahaha tahniah...

4th:pesal tk main snowball..hahaha



*apa perasaan bila pakai "zara".. :p

~Kak AZZ~ said...

besttnya soping2 kat sana.....bila la nak pegi ni....huhu...

takmo la zara.....nak jersey n0 25 MU....baper rege.....tolong survey japp....hahaha....

chocolatetarik said...

singgit sini...sana jdi berapa???
asal ko x gune je kawan sbagi alas glongsor...lagi jakunnnnnnnnnnn

hatim a.r said...

@tengku:buntal ke weh buntal ke???*denial*
manade baru blajar,ni beli sebab sale.saje gemar membazir +_+

@kak azz:kalau kt stadium harga dia lagi mahal lah.tak taw la apsal.ade yg smpai £45.baik bli kt kedai sport biase je

@chocolatetarik:£1 lbey kurang 6 ringgit kut.
owh ingat nk guna gak kawan aritu tapi insurans dia tak cover plak kemalangan akibat jakun

Liyana said...

tak sempat nk kacau hidup ko sebelum 24 hb seperti yg dirancang.

ok2 aku study sekarang

hatim a.r said...

ceh sempat lagi tuh

gurLuvpink said...

jelesssnye..Grrrr!!

dyla ishak said...

sedap gile ok food2 kat manchester..
lamb ribs!!!!!!!!!!!!

annys nabila said...

tak taw nak cakap ape...
*jeles* (-.-")

azel said...

Wowwwwwwww!!!!! jeles giler, ni yang tak sabar nak gi sane ni....insyaallah tahun depan akan diusahakan juga ke sana....

hatim a.r said...

apsal sume orang nk jeles?haha air asia kan ada.meh ramai-ramai bli tiket =p

Amirul Afiq Mohd Zainuri said...

haha, br ko tau penangan manchester. btw, gamba ko kat afghan ade kat ak lg. tgkp gamba time mkn je.
p/s; tgh tunggu abg new moon upload gamba kat FB.

hatim a.r said...

yes yes abang new moon pasti upload setelah pulang dr london!!weh simpan gambar2 tu.boleh ditatap ketika merindui aku wakakaka

samba said...

adeh bro, bapak best ZARA 2 helai baru 200... JELES sgt... hihi...