Thursday, December 31, 2009

Dos semanas en España


motif tiba-tiba tajuk bahasa spanish? eceyh macam tahu-tahu pulak korang kan???i nak brag ni bersedia tak?sedia..

Im Going To Spain Tomorrow!woot woot

jadi blog ini mungkin akan sedikit bersawang sepanjang pengembaraan 2 minggu yos truli ke espana.siapa nak kirim kain batik dengan mangkuk tingkat sorilah.member i yang dah penah pegi cakap tak de jual kat sana.tilam toto pun takda.jadi kirim salam sudeyh

meninjau persediaan rapi seorang pengembara sejati..


proses pemilihan baju.untuk dua minggu jadi sesetengah busana(eceyh busana) perlu di recycle

dengan kuasa bulan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
trensfom kepada ini



-backpack 20 euro kalah dora the explorer baru beli siang tadi.paling murah dalam kedai.harap tahan dua minggu kalau tak ada yang sependa berterabur atas jalan.

doakan i selamat pergi dan pulang kalau mahu blog terus diupdet.ceh boleh pulak ugut.
happy new year semua.maka secara official ini post terakhir untuk tahun 2009.i akan kembali bersiaran di tahun baru.toodles!


22 comments:

hantumakan said...

waaaaaaaaaaaa, syiok gila, kau have fun tang sana hatim, jgn lak kena sondol lembu jantan, amigos

get it? lembu jantan yg org dok hadang2 kain merah.. (gediknya buat lawak terang sindri, pathetic)

Cik Tudung Merah said...

waaa..manyak syokk wooo..have fun and happy nu year..bawak balik bakal bini satuuuu..

Liyana said...

aku nak pegi jugak!!!

~Kak AZZ~ said...

fuiyooo.....asek jalan2 je kojo ehh.... Larat ke bawak beg tu....haha...

moga selamat segala2nya....and have fun....porfavor....hikk3...

adios amigos la bamba.....ya ribba....ya ribbaaaaaa......

epi niu yer.....welkam 2010..

chocolatetarik said...

krem slam rosalinda ayaammmor

dibby bus-bus said...

hatim..pos raul gonzales tuk aku.. =)

tengku_fir21 said...

hahaha...
ermm....
tlg beli kain ela byk2..aku nk buka kedai jual kain mcm euromoda
wakakakaa

hatim a.r said...

BABAI SEMUA!!!!!SEE U AGAIN CHALLO BETTEH!

rizalman atelier said...

yg ekin pakai tu lainlah...itu two piece with tudung attached to it,ini maxi.. agrhh! u r so gay to notice it all :p

hatim a.r said...

hahahaha alah lebey kurang ah tu.eh org gay je ke ada observation skill yg unggul?btw great collection!

rizalman atelier said...

somehw i think u r very intelligent and amat berpengetahuan... wud bcome a greatdesigner if u r one.. provided u hv a high level of gayness.

hatim a.r said...

hahahaha eceyh ni bangga mcm nk mati.but not sure bout the gayness wakakaka

gr8na said...

wawahh..bestnye..amek gamba banyak2 hatim weh ..njoy yea:D

hatim a.r said...

baik baik.nanti akan di updet secara mendalam

~Kak AZZ~ said...

wahhhhh.....bangga siyot budak ni rizalman masok kt komen dia....


huwaaaa.....jelezzzzz.....dushh3....tumbuk bantal bucuk....hehehe...

Amirah I. said...

hatim! aku merindui mu! sila balik dari barca dan bawakan coklet ok? aku nak gemuk, sejuk lah winter lemak sedia ada tak mampu memanaskan badan. trimakaseh :D

Be safe in spain! Crima rate situ tinggi kot.

xoxo

Amirah I. said...

sorry typo
*crime

hatim a.r said...

@kak azz:satgi adelah bernard chandran komen blog akak haha

@amirah:aku dh kat valencia now.nnt nk gerak to granada pulak.lepastu sevilla last skali madrid.haaa lama lagi nk balik

Shaera Abdul Mubin said...

haih bestnya g jalannn :) :)

Shaera Abdul Mubin said...

haih bestnya g jalannn :) :)

hatim a.r said...

moh le join!!!!

牛五花Orange said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社