Thursday, April 8, 2010

My New Housemate


Hidup berjemaah di dalam satu rumah memang menguji pedoman.kadangkala certain barang peribadi secara tak sengaja telah di-wakafkan kepada ahli rumah.jadi bagi mengelak insiden 'terguna barang rakan secara allegedly tidak sengaja' maka label nama pada barang masing-masing adalah penting.setiap pembelian yang tidak diniatkan untuk kegunaan bersama memang akan dilabel dengan nama sendiri.

baru-baru ini i jumpa ini dalam peti ais..



siapa tahu mungkin minggu depan Bung Mokhtar pula jadi housemate i.


ps:update ringkas kerana demam selsema. =_=

25 comments:

Shaera Abdul Mubin said...

kau ni memang suka dikaitkan dengan rosmah mansor haha.

tengku_fir21 said...

hahahha...
ko memang sesuai jadi P.A. rosmah esok...

hatim a.r said...

@shaera:kak mah kawan lama aku kot ;p

@tengku:apa barang stakat p.a. jadik bisnes partner ah

~Kak AZZ~ said...

ekekekekeke....

jgn selalu sgt minum susu RM tu.... kang saiz badan ko bertukar dengan sekelip mata....

rosmahmansor=ringgitmalaysia
RM=RM

hmmmm.... :p

aida said...

wah..hebat tu..housemate ngan Rosmah Mansor;p
tim, bila baca entri kali nie..teringat akak time study dulu..kena duk 1 umah ngan housemate yg mcm2 perangai..huhu..ada gak tulis nama kat certain brg2 yg x rasa hendak di share tp standard la bila dh stay ngan senior..brg kt brg dia jugak..huhu

redbirdfe said...

rindu pulak kat susu di tesco yg harga rm11. susu sini tak sedappppp!!!

hatim a.r said...

@kak azz:saya tak slalu bli susu.takkan abeh punyalah kompem xpired

@aida:saya x dok ngan senior pun.sume classmate je.so brg2 dijamin selamat

@redbirdfe:bukan sama je ke rasa susu mana2?hehe

.zirah. said...

masak la u en.hatim housemate dengan rosmah mansor.hihihi

Nina Nazaruddin said...

ha ha bengong gile.

adrinaqamarina said...

marah najib kalo tau rosmah dye kat situ...
heee~
t kim slam kat bung eh...
btw...
get well soon~

hatim a.r said...

@zirah:tula cuak gak ah.papehal kompem najib dpt tau nih

@nina:not me.entah siapa yg tulis pun x tau.mmg bengong

hatim a.r said...

@adrina:bung tak masuk umah ni lagi hehe.thanks =)

Eireen Camelia said...

KAHKAHKAH NI COMEL! LIKE! eh mana button like? -___-

tengku_fir21 said...

nak keluarkan aper.???haahha klu produk kecantikan aku tk rasa ia tepat..

syuhaida abul said...

b0ng m0khtar dan zizi ezzeti mungkin..wahhh....ha3

hatim a.r said...

@eireen:ini akibat terlalu banyak menggunakan fesbuk lah ni.budak sekarang memang senang terpengaruh haih

@tengku:kau kutuk rosmah kan??aku repot kang

@syuhaida:insyaallah next week bung masuk la umah ni haha

dUrRaNi said...

hahahahaha...lawak...lawaakk...

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

ahahhaha.
baik punyer~~semoga bahagia ngan housemate tu. kikikikikiki

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

ahahhaha.
baik punyer~~semoga bahagia ngan housemate tu. kikikikikiki

hatim a.r said...

@durrani:eh ini first time komen nih.tak pernah nampak sebelum ni hehe

@bunga:insyaallah bahagia

Balqis Riza said...

kan best kalau my housemate, Taylor Lautner..huhu

hatim a.r said...

tu diaaaa angau dia dh sampai haha

Othman Juliana said...

so hatim, how is she? i mean your new housemate: RM~ :D

hatim a.r said...

ehem 'she' is doing just fine lol

annys nabila said...

rosmah mansor???
WTH.oopps!
ahahahaahahahaha ! :D