Monday, April 26, 2010

Ok Ini Last Post.Nak Study Lah Ni..


Benar kata orang belajar perubatan sedikit sebanyak akan memakan sense of humour anda.



i : weh aku ada teka-teki baik punyaaaa

roomate: apakejadah?

i : dalam banyak-banyak burger,burger apa tak boleh dimakan?

roomate: bergembira! (ni banyak sangat tengok raja lawak la ni)

i : salah!salah! jawapan dia Berger's disease!

Both: wakakakaka

KRIK KRIK KRIKKK

Boleh faham tak lawak teka-teki tu?tak boleh? EXACTLY.
bila fikir balik hambar okeh,hambar gila. haih..nak tau berger's disease apa google sendiri. takde mood nak explain.loser betul...

ps:sakan pulak nak updet dekat nak exam ni.ok nak insaf sekarang.BYE


17 comments:

farah athirah said...

hahahhaha. ok. itu sumpah lawak. sebagai seorang pelajar perubatan, aku rase lawak itu tidak hambar! HAHAHA.

hatim a.r said...

aku malas nak cakap ah.tapi aku rasa kau pun loser jugak sebab rasa ni lawak hahahaha.apa nak jadi ni weh menjelang grad tahap humor aku mesti sama dengan pembaca berita.

Effa Madiha said...

syabas kerana membuatkan I sebok google pasal Berger's disease! lepas nih kalo ade kluar kat exam paper bio sure bleh jwb (padahal xde dlm textbook) :p

Miss Rouge said...

hahahahahahhahahaaahh! ni I bagi lagi satu

Dalam banyak-banyak momentum, momentum apa yang berdarah?

Orang loser je boleh jawab ni.

M-omentum

Welcome to the club, losersss :P

hatim a.r said...

@effa:takpe tu kalau letak dlm jawapan dpt extra points tuh

@miss rouge:wakakakaka boleh tahan loser hahaha

Balqis Riza said...

haha dah google..
humm..
jadi jugak la lawak tu..
semoga tak gila menepuhi exam..
selamats!!

~Kak AZZ~ said...

blank and blurr japp....

malas nak google....

harap2 lps exam boleh bg penerangan pasal berger disease ni secara mendalam...

Moga sihat dan dapat jawab dgn tenang dan lakukan yang terbaik taim exam nanti...

Kalau rajin tolong la hapdet blog akak skali ehh... Akak kemalasan dan kekeringan idea ni.. hehe...

adrinaqamarina said...

yeayh!
i tau benda pe...

bile na exam ne...
tengok humerus sume pon teringat sup tulang...
terok betol...
:)

ctkay said...

lawak ni doktor2 je bleh faham.if ko tanya nisak kompem blur.haha

hatim a.r said...

@balqis:wah bagus ni siap google hehe.iA tak gila kot

@kak azz:lepas exam ntah2 terus lupa pasal benda ni.updet blog ni waktu free takde benda plak nk tulis haih

@adrina:semua benda pon nk kaitkan dgn makanan kan?study week boleh tambah berat 5 kg atleast

@ctkay:ni macam lawak intelektual sket ah haha.baru la ilmiah sket nk exam2 ni

Aliyah Zambri said...

Sedap gila gambar burger tue
o_0

hatim a.r said...

aliyah thats not the point of this post -__-'

tengku_fir21 said...

teman aku baca personal finance weihh..

norhamiza said...

kwn u yg kat Manchester punye birthday x lame lg..dlm bz2 study hope u boleh wat entry psl dia pulak sempena hari tuanya itu..

hatim a.r said...

@tengku:sorry tak minat finance

@norhamiza:letih ah besday sume org nak buat post.wish kat fesbuk sudeyh

norhamiza said...

yolah..en hatim oi..study jgn x stdy

ANIS ASILA said...

haha. teka-teki, baek punya okay.

(: