Tuesday, May 11, 2010

Lega Ibarat Baru Pulih Dari Sembelit


Ohmaigod ohmaigod ohmaigoddd!!!!!

amacam style tak intro post meroyan macamni?? seperti yang dijanjikan,disebabkan exam dah habis maka i update.walaupun ia hanyalah update yang tak bermakna its still an update kan??
sebab sekarang dah ada terlalu banyak masa senggang maka bersedialah untuk banyak lagi update meaningless di masa mendatang.

memang bahagia betul sekarang sebab tak sabar nak pergi travel and balik malaysia.lepastu tahun ni insyaallah raya kat malaysia pulak tuh.woh teruja nih teruja!!!jadi kepada kepada kaum keluarga di kampung,sebarang urusan pemberian duit raya akan dijalankan dalam matawang euro.terimakasih.

see memang gila takde objektif punya update 2 perenggan melalut macam mintak penampar.

ok moving on..

so selepas exam i pergi city for lunch.nothing special pun.but afterwards pergi ikea sebab nak beli katil for my new house. tapi bila dah pergi ikea memang wajib terpesong objektif. walaupun sebelum pergi dah set dalam jiwa nak beli katil SAHAJA last-last bila nak bayar baru sedar dalam troli ada hanger,lilin,selipar dan pelbagai objek random yang tiada dalam perancangan asal. memang lainkali sebelum pergi ikea perlu solat istikharah untuk decide apa yang perlu beli. pembaziran amalan syaiton ye kawan-kawan.

selain membeli katil,tujuan ke ikea juga adalah untuk makan dessert.ceh sumpah random pergi ikea sebab nak makan dessert.


-sebab kamera murah takde wide lense jadi terpaksa masukkan muka sorang sikit je lah. sila bersyukur dengan apa yang ada.

and this is us ketika mengangkat katil ke atas troli.

-excited betul dapat katil baru.

-and i was too sleepy to care.

tiada perancangan untuk aktiviti esok.tapi apa yang pasti memang akan melibatkan penggunaan wang,excessive calorie intake dan hiburan dalam batasan. happy holiday kepada semua student UCD,selamat melonggok nota-nota anda di bawah katil.





25 comments:

adrinaqamarina said...

sangat jeles...
da abes exam...
T_____________________________T

final kuh kena postpone sebulan ouh!
summer break 3 months,,,
da jadi sebulan je...
hu3...


ps*selamat melonggokkan nota~~~

cikgadis said...

haha
serabut ja entri ni

:p

misteri huruf C

cikgadis said...

hahaha x pa
org tetap senyum baca ni
hehe (n________n)

eh lebar sgt! mcm ni cukuplah (n_n)

Aliyah Zambri said...

:D hattttiimm! Agadir agadir agadir!
Jom pegi shoppping sebelum pergi :DD

I nak pergi city dah ni, esok flight pukul 8.
Nanti I balik,
Mau jimba/lepaks "dalam batasan" ayat bernas, btw. See you soon. And wish me a good flight.

Tc kamu x

noname said...

haha.ktrg baru nak pegi makan dessert kat ikea esok. note: makan dessert je.

camane korg bawak balik katil tu? delivery eh? ke angkut naek bas? jgn lupe kalau singgah stillorgan shopping centre, hantar roti tesco kat depan pintu umah ktrg.

da abes exaam!!!

hatim a.r said...

@cikgadis:ikhlas ke senyum nih? hehe

@aliyah:hurmm see first lah if my money permits sbb im goin kelana convoy in june.but sedikit shopping wont hurt kot haha

@tyra:apsal nama pelik nih?dessert je boleh weh sedih btol.kempunan meatballs!katil tu ofkos la delivery,esok sampai.ok ok one of these days aku singgah rumah korang kalau ada food!haha

~IHSAN AZ~ said...

biler balik malaysia cik hatim???

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

haahaha. selamat update.
tahniah dah abes exam.

hatim a.r said...

@ihsan:15 jun cik ihsan.but that of course depending on the volcano lah.pfftt

@bunga:yesssss tengah fikir nk updet apa sebnanye

Farhana Salih said...

Ingatkan tgh sakit macam tajuk itu, rupa-rupanya berkiasan~ malah sama sekali opposite (o_o) nampak macam ikea msia punya sikit ya? Kongrats exam habis :)

tengku_fir21 said...

aku nk ge kutip debu dekat gunung berapi pastu jual..lalalala

dali said...

hatim perlukah kau menyeksa tilam itu sebegitu..eheheh..

sila update blog utk kami megulau time keje..

daisy said...

selamat tinggal nota..
I nak pegi berpoya-poya~boleh gitu??
miahaha..

~Kak AZZ~ said...

Wahhh.... Konpem lepas ni suar ko makin sendatttt.... hahaha..

Selamat menghabiskan cuti dan pitih... =D

Pasal stesen radio tu... Akak just dgr lagu2 je... Politikus mls nk amek pot sgt... hahaha...

zuera said...

sgt best feel time abih final..tp sye dh setat short sem..ahaks..mencik..(sje menyemakkan komen box anda)

~IHSAN AZ~ said...

haha, kutip r volcano rock, mahal wor jual, kalo cam harituh kat bandung aku kene tipu/paksa/pukau sampai beli rm100, sedngkan kat malaysia 3 rm10,haha....

dah balik malaysia gtau aku, lame x lepak ngan exroomtae aku,haha....

hatim a.r said...

@farhana:ya saya sihat walafiat saja.never been better!

@tengku:pergilah.saya doakan anda selamat

@dali:aish ini memang pekerja yg tak produktif ni.baiklah akanku updet kemudian nanti

@daisy:jom foya-foya!!!

@kak azz:mintak-mintak tak gemuk la cuti nih.pitih tak bley abiskan kak.kena saving untuk spend kat malaysia jugak

@zuera:booo padan muka kena belajar dah haha.eh takdenyer menyemak.komen la selalu =)

@ihsan:ko ni mmg senang kena tipu la haih.ok nanti aku balik aku inform kau.

Rabi'ah Mustaffa said...

ikea sana ade meatballs x mcm mesia? sbb x nmpk pn atas meja tu ade sape2 order meatballs. kat mesia meatballs tu signature dish. peh! baru mggu lps pekena meatballs ikea after exam.
biasa la pegi ikea memang akan ada tendency utk beli brg lain yg xde dlm list. haha! me also ikea freak! *big grin* brg dia comel alolo mcm nak beli semua.

Effa Madiha said...

OMG jeles siot! I baru nak start exem besok -_-

hatim a.r said...

@rabi'ah:in case u dont know already im in dublin.so the meatballs are unfortunately made of pure irish babi.hwaaaa kempunan siot nak order meatballs!!

@effa:sila teruskan jeles kerana banyak lagi perkara menarik akan dilaksanakan =))))

Rabi'ah Mustaffa said...

kesian :)

Balqis Riza said...

yg pie tu nampak sodappp aaaaa

hatim a.r said...

memang sodap pun!!!but i think the tiramisu that i ate ada wine.huhu patutlah macam pening2 lalat je

Hidemichi said...

lama giler x pergi ikea...nak suruh YB Kepala Batas pasang Ikea satu.

hatim a.r said...

uishh kepala batas kan zon panas pilihanraya.bukan setakat ikea,kalau mintak pavilion pun insyaallah boleh dapat tuh