Friday, May 7, 2010

Siapa Nak Kahwin????

Advertorial tanpa gaji.pffttt

Akibat terlalu bosan baca notes oncology maka terhasillah post ini.by the way berbalik kepada persoalan di atas,siapa nak kahwin?haaa kepada pasangan-pasangan yang merancang untuk berkahwin dalam masa terdekat i ada tawaran baik untuk anda.sudah teruja sekarang?ya itu yang kita mahukan.

adakah anda mendambakan koleksi gambar perkahwinan ala-ala Datuk K ? anda mahu tampak glamorous di hari perkahwinan anda? mahu fotografer yang teliti dan cermat hingga boleh edit dan hilangkan cebisan cili yang melekat di gigi?saya ada jawapannya.ceh ayat macam promoter MLM gila annoying.

Hanis Abd Razak merupakan seorang pembantu arkitek dan juga free lancer photographer yang paling berkaliber pernah wujud di daerah Nilai. disebabkan beliau akan berhenti kerja sebagai assistant arkitek untuk melanjutkan pelajarannya,ini bermakna selain dari akan menghabiskn masa menonton marathon drama adamaya, beliau akan bergiat aktif di arena fotografi. jadi kepada yang mahu berkahwin ayuh dapatkan khidmat fotografi beliau.yang belum nak kahwin pun ayuh kita kahwin dan tangkap gambar.

-glemer ok album kahwin cenggini.tengok pun rasa nak kahwin terus.eh ke aku yang gatal?

selain gambar ketika majlis boleh juga buat outdoor photoshoot.merasa lah nak feeling model. dah 13 cycle tengok america's next top model masa ini lah nak prektis bakat terpendam. cakap saja di mana anda nak bergambar pasti akan dituruti.

-photoshoot pantai.gorjes dan simple.tapi romantis dan menyerlahkan keintiman mempelai. boleh tahan jijik ayat caption ni.


-tak perlu modal yang banyak untuk dapatkan gambar yang mengancam. semuanya bergantung pada sentuhan fotografer yang berbakat besar.

-bukan setakat pantai,semak samun pun boleh.tapi sendiri mau ingat la kalau kena tungau postpone la malam pertama.

-gambar-gambar candid juga ada.holoh holoh bahagia betul pengantin.

selain dari majlis kahwin,upacara-upacara lain juga boleh panggil fotografer ini.tak kira lah anak bersunat ke,akikah ke,kahwin lari ke pendek kata semua upacara yang sah di sisi undang-undang boleh diabadikan dalam custom made album.hah tak ke menarik tu yaww!

hasil kerja lain beliau seperti ini;


boleh dilihat di laman flickr beliau. owh Hanis ini lelaki ya bukan perempuan dan beliau adalah abang i.haha patutlah promote sakan. eh tapi serius memang dia berbakat besar dalam fotografi disamping break dancing dan membalas sms sambil memandu.

kepada yang berminat boleh hubungi beliau melalui blog ini atau call 012-2996484. harga yang ditetapkan sangat berpatutan dan berbaloi-baloi.boleh call untuk negotiate tapi kalau call sebab berminat nak jadi kakak ipar i boleh juga. memang berbaloi upah fotografer ini sebab dahla harga reasonable lepastu makan pun tak banyak jadi tak perlu susah payah bungkuskan lauk untuk dia selepas kenduri.

jadi i dengan ini menyeru semua pasangan yang bakal berkahwin untuk tidak sia-siakan tawaran ini. kerana kecantikan adalah hak milik setiap insan bukan megan fox seorang.

ps:kepada hanis,10% dari pendapatan anda akan di cukai ke dalam akaun yos truli.






29 comments:

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

hahaha.
mula2 ingat akak u.
hehehe,
belum nak kawen lagi.
nanti nak kawen,
i call ur bro.
hehehe.

gud luck for next paper.

farah athirah said...

boleh tahan jijik la tajuk entry ko ni. weyh. kalau nak amek gambar berjimba after exam boleh panggil ababg ko x??

2 paper lagi weyh!!

hatim a.r said...

@bunga:ya ya sila kahwin cepat dan call beliau!

@tyra:boleh tapi ko kena sponser tiket dia datang sini.kos lojistik di luar daerah tak termasuk dalam pakej

adrinaqamarina said...

kalo na tempah skunk tapi nak kawen 5 taon ag ke?
boley jugak ta?

pss*t bertuah la u kao u kawen,bro sndiri jadi photographer...ihik...

:)

syaidatina amirah said...
This comment has been removed by the author.
syaidatina amirah said...

patut dapat award adik mithali kerana memperomot abangnya.

dyla ishak said...

kalo nk buat album tuk menyambut kucing baru, abg ko nk layan tak? haha

hatim a.r said...

@adrina:haa pun boleh tapi kalau nak booking advance melampau 5 tahun awal nih kena ada booking fee.bayar dekat i ok

@amirah:akhirnya ada orang acknowledge i adik mithali. terharu betul

@dyla:bukan setakat kucing beranak,kucing bercerai,mengawan,bunting pelamin semua dia boleh buat.memang bakat tanpa batasan nih

cikgadis said...

wooo cantik!
ini yg membuatkan org terasa mau kawin awal ni!
miahaha

~roslinda~ said...

promote beria-ia dgn ayat yg hyperbola~
pat0tlah~
h0h0

~Kak AZZ~ said...

Kucing akak nak banak lg sekor ni...Boleh la amek gambar saat2 mendebarkan tu nanti... hehehe...

hatim a.r said...

@cikgadis:hah call sekarang jika mahu kahwin.

@roslinda:kate promote.mestila ayat direct selling kan

@kak azz:kalau harga berpatutan,kucing akak bersunat pun boleh ambik

anisizatyA.J said...

haha kucing bunting pelamin pun boleh? ahhahaha. gile ah zaman skang tgkap gmbr dalam semak la ape la. aneh btul

tengku_fir21 said...

fuhh..cantik siott....byr sistem barter blh...

Hanis Abd Razak said...

wow... trus melonjak traffic. hahah.. ah.. slagi x dapat job x dapat lah komisen.. haha..

hatim a.r said...

@anis:yela mana ade orang tangkap gambar peluk2 atas katil lagi dah skarang.skrg maju sket

@tengku:boleh.barter dengan lense canon.

@hanis:bagi la time dulu.mana bley terus dpt job.kena sebarkan mulut ke mulut dulu.nanti ade la tuh

wardah jamil said...

hoi..last entri la sgt..tetibak ade plak post promote abang ko plak..haha..tapi gamba dia sgt canti2 kot..

owh..penat ak promote blog ko nih..so ngan penuh bangganye ko baru dapat peminat setia sebanyak 5 org yang miang asyik dok klik blog ko setiap 5 minit sekali..dan mereka kim salam...sila la jawab..kalau tak jawab dose..nuffnang kasi dwet ak entitle for 10 percent kan kan kan??

hatim a.r said...

yela aku kalau stress mesti terpesong buat benda tak berfaedah punya.
bagus la ko tlg peromot tapi kalau bagi 10% duit nuffnang kat ko dpt la dlm 6 hengget lebih je haha.serius tak byk weh duit dia.ko kena peromot khidmat fotografi abang aku skali.haa yg tu masyuk sket pendapatan.aaaanndd kepada 5 gadis manis itu waalaikumussalam wbt.

dUrRaNi said...

ni yg wat dri gatal nk tpn hubby ajak kawen awal nii...hahahaha...
gatal..gatal...;p

Hidemichi said...

Dah la...pergi study...lu x abis2 buat gua gelak terbahak-bagak!

hatim a.r said...

@durrani:takpe gatal macamni yang digalakkan

@hidemichi:ye ye nk study la ni.lagi 2 paper je lagi neh.fuh sabar sabarrr

wardah jamil said...

tersipu sipu malu gadis2 tue..haha..baikla..nanti ak promotekan abangko.Eh silap..bisnes abangko..gamba dia mmg sgt cantik2..sgt kagum..and lastly gud luck exam..ak baru je habis last paper.*paper petroleum yang $#@#$!*..ko silala jangan jadi macam ak..hehe..chaiyok chaiyok

ANIS ASILA said...

adakah encik hanis menerima pelanggan dari sarawak jugak? kalau ya, boleh tolong promote dekat orang-orang sarawak. :D

hatim a.r said...

@wardah:ko telambat doe.paper oncology aku macam hawau.sedih ok sedih!!!

@anis:alaa itu dh kira luar daerah.kena naik belon.tapi peromot jelah demi menambah populariti beliau hehe

eima_fabulous said...

hatim cpt la updet blog..boringlaaaaaaa..xde mende nk bc weekend ni..=(

~IHSAN AZ~ said...

haha,kalo sesape nak kawin boleh datng tngkblog nih...

lilroseschoc.blogspot.com

its a family business, so if anyone wan a special deal, can order thru me,haha.......

nak promote gak disini, tq hatim,haha....

hatim a.r said...

@eima:dah habis exam.baru boleh update =)

@ihsan:woh sempat lagi kau kan?tak boleh bukak pun blog tu weh

Balqis Riza said...

nak kawenn..
tp mak kate kne blaja anyam ketupat br leh kawen..
fyi, for 8years blaja anyam ketupat, tetap tak reti..
otak sngat bengap~

hatim a.r said...

skang ade ketupat nona.tak payah anyam dah.cakap kat mak dh lulus ah tu