Tuesday, May 4, 2010

Maaf,Setakat Ini Saja.


Kepada semua pambaca blog ini(all three of you),seperti sedia maklum i sedang berjuang demi masa depan yang gemilang di medan peperiksaan.so sementara exam ini mungkin tak dapat update belog.jadi untuk mengisi masa lapang masing-masing, boleh baca post-post terdahulu.kalau nak komen jangan segan silu.kalau nak follow pun lebih bagus.kalau nak kelik nuffnang,haa yang itu wajibul ghunnah.


kepada yang mendoakan untuk kejayaan yos truli tenkiuverymuch,harap berdoa lebih gigih lagi.akhir kata,bertemu lagi di masa yang terdekat .saya akan merindui kalian. sob sob


ps:berdasarkan prestasi first paper tadi,adalah dinasihatkan untuk tidak mendapatkan rawatan daripada i kelak.cari doktor lain dahulu.jumpa i hanya bila mahu belanja minum atau dapatkan MC.

23 comments:

~IHSAN AZ~ said...

semenja ko letak link blog aku kat blog ko, peratus reader aku naek almost 20 %,haha,tq hatim, x sesia aku jadi ketua dorm ko,haha....

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

ahahahhahaahha.
nak minx belanja la kalau macam tu.
xmo dapatkan rawatan.
hihhihihi.
gud luck ya.
doa banyak2.
moga dipermudahkan segala urusan.
amin.(^_^)

syaidatina amirah said...

good luck,DR HATIM!

Mimie.Candy Cane said...

all the best..!

tintin said...

best of luck mr hatim..
*hari2 ku akn suram tanpa update darimu..ahakss=D

FarahMadiha said...

dah khatam dah blog u.. haha!
btw, all the best lah exam! chayok!

ANIS ASILA said...

okay, nanti i jumpa u jangan buat-buat lupa pulak nak belanja minum and bagi MC. okay? hee.

hatim a.r said...

tak tahan nak reply komen haha.thank you everyone.u guys are the best. tapi maksud i di sini korang yang belanja i bukan sebaliknya.tiada tawar menawar.sekian

Hanis Abd Razak said...

tim.. promote blog aku jugak.. aku nak menganggur nih. kalau ada job kawin br ade duit.. huhu

hatim a.r said...

kau bila dh takde duit baru nak carik aku kan kan kan???nuffnang aku pun baru 60 hengget je weh haha.ok balik ni ko ambik gambar aku then aku promot ok?but for now aku letak link sajolah kat tepi tuh.wokeyh

~Kak AZZ~ said...

Mcm selalu la kannn...

All the best... Untuk ko dan kawan2 seperjuangan ko juger....

*Mula2 akak ingatkan si Hanis tu pompuan... hehehehe...

sweet life said...

jangan patah semangat!!! perjuangan anda belum selesai.. selagi paper tak abes selagi itu jgn ikut emosi utk patah semangat...
lupakan paper lama...
mula gerak untuk next paper...

strategi!!! strategi....
haha...
all the best...
semoga urusan sya pun dipermudahkan..
hehe

tengku_fir21 said...

separuh masak ke ko goreng paper 1st ke hangit..uhukk...
jom study...
good luck

Lili Sakina said...

baiklah hatim...gud luck n all da best...;)

dali said...

woi hatim. aku dah klik nuffnang ko setiap kali masuk. aku ingat ko sesuai menjadi doktor psikiatri gitu bagi rawatan tekanan jiwa..ahahah

gud luck okes..

(apo lamo bonar ekau pekso ni)

hatim a.r said...

@kak azz:sukacita dimaklumkan hanis adalah lelaki =)

@sweet life:yeahhh bersemangat!!

@tengku:goreng separuh masak je

@lili:thanks lili!

@dali:mane ada lama.baru start semalam.nxt week habes lerr

Shikhin Ishak said...

haha..doktor dah warning siap2..anyway gudluck untuk masa depan yg lebih gemilang...(sambung sendiri)

Hidemichi said...

wah...bagus. senang dah ada panel MC.
All the best bro!

hatim a.r said...

@shikhin:gemilang dan barakah.amin.

@hidemichi:ni all the best ikhlas ke sebab nk dpt mc ni?haha thankyou!!

Shahrul Shaharuddin said...

nice blog bro.. aku enjoy baca blog ko.. :D

yours
SH

~ mima ~ said...

kdg2 rasa mcm terkena renjatan elektrik bila baca ur blog. Fine, good luck young man!

Effa Madiha said...

all the best for exam!
i pon ade exam midyear 12th may saaaaammmpai 4th jun :p

hatim a.r said...

@shahrul:thanks.rajin2 ler singgah yek

@mima:eh bahaya ni.kan mak selalu pesan time kilat jangan buka leptop.kn dh kena letrik

@effa:lama gila midyear exam.mine next monday habes wahahahaha