Saturday, May 1, 2010

Should I Start Panicking Now???!!


NOTIS:Ini entry sementara sebagai salahsatu cara penulis untuk melepas tekanan.akan di-delete apabila entry yang lebih berkualiti dihasilkan kelak.

update:tak jadi nak delete.the hantu is kinda cute no?


omaigoddddd!!!!sekarang baru sedar memang final exam dah dekat gila.selasa ni okeh! sebenarnya dah lama sedar tapi buat-buat tak sedar. lepastu macam tensen gila baca notes rheumatoid yang berpuluh-puluh slides itu. tambah pulak tengok adamaya si maya menyundel buat perangai.

i mean memang la itu drama je tapi time tengah emo-emo bertungkus lumus study nih ingatkan nak layan cerita jiwengs sket kasi jiwa mellow.ini tengok-tengok kasi bikin panas je.ceh. motif nak emo dengan drama tv?

ok dah.i need to get back to my notes.



THIS TUESDAY WEH!!!IM SOOO DEAD


8 comments:

adrinaqamarina said...

cam blog seekers da pon...
lala~

farah athirah said...

hahhahaha. xabes membebel kat entry aku ko p bebel kat sini pulak eh. haha.

ok. kene tutup blog kau. ngeri aku tgk hantu bungkus ni.

btw, stress ngn mayaa!!

~Kak AZZ~ said...

Lariiiiiii..... hahahaha...

irma-ain ibrahim said...

good luck weh pastu boleh bungkus kain baju pindah rumah.

eh dah linkkan kak d green apple dekat sini jugak? :P

ANIS ASILA said...

haha. layan adamaya jugak eh? cool gile la.

good luck for your final oh? (:

hatim a.r said...

@adrina:sebenarnya uncle seekers pun ada belog.i pernah jumpa dulu

@tyra:aku emo tak puas hati.haha mana lagi aku nk meluahkan perasaan kan??

@kak azz:dia akan kejar akak sampai ke tampin.

@irma:i loike her blog =) ya nanti updet gambar rumah tu okeh?

@anis:terlayan pulak.saje je time exam ni ngada-ngada pulak nak tengok drama melayu.nasib baik awek i berlakon dlm tuh haih

n Z r A said...

mula2 salah baca i thought the title was should I start packing now? terus rasa cam nak bagi lempang siber dari cork. rupe2nya should I start panicking..


goodluck hatim! pergi patahkan kaki!

hatim a.r said...

eleh jeles ah tu kalau orang balik haha.lama lagi kot baru balik T_T

anda juga goodluck!!patahkan kedua kaki!