Sunday, September 6, 2009

i'll pray for u..always

Selasa ni adalah UPSR.i x ambik upsr sebab dah lepas flying colours.but my youngest sis akan ambik this year.so post ini i dedicate kan for her n i hope any1 yg membacenya akan bersama berjemaah mendoakan so that die dpt jawab exam dgn best. amin.


-padan muka kau adik saja i capapkan muka die supaya senang u oll doakn sambil imejin muka dia baru doa sampai x salah orang.good luck =)

11 comments:

nisa' said...

aku ingat ko yang pakai tudung td

hatim a.r said...

ceh tu adik gua.kitorg mmg terlalu gud looking sampai boleh mistake identity masing2

chipsmore said...

hehe...goodluck 4 her..

btw, i link u k ;)

Monza said...

agak ar... aku igtkan ko ar tadi.. LOL!
gudluck2!

hatim a.r said...

@chipsmore:thank u!ill link u back as soon as i get back home.im in class now!

~*puding caramel*~ said...

gudlak adik hatim.
aku rasa dah terlmbat nak wish.. tp takpe ah selagi result belum kuar.

ak tengah qada bace blog ko ni. xsangke dah banyak aku miss

hatim a.r said...

eceyh banyak konon haha xde maknenye

ainun zulkiflee said...

haha...

husna, husna, budak yg paling rajin pergi skola.. konpem la dpt straight a..huhu :D

hatim a.r said...

harap2 la..pastu biar dpt boarding skool yg best2.xknla nk skola kt sekolah rempit nilai nih

BaLQisRiZa said...

my sis pon upsr..
sama2 la doa kejayaan adik kite msg2 eyh
XD

hatim a.r said...

amin.
hopefully dpt result bagus n skolah yg bagus juga =)