Wednesday, September 9, 2009

Pertemuan dua jiwa yang ditakdirkan ke alam cinta yang kudus..

Bagi mereka yg mengenali i mesti kau orang tahu by now yg im not a big fan of dissection class.mengapa?kerana xpectation i terhadap dissection class telah dikeciwakan.sebelom start dissec dulu i bayangkan bila kita dissec si mati yang malang itu darah akan terpancut2 macam dalam cerita Kill Bill time lucy liu pancung kepala mamat yakuza jepun.tapi waktu itu i terlalu naif dan tidak tahu hakikat sebenar dunia perubatan yang tidak seindah mimpi cewah

selalunya dalam dissection class instead of memotong mayat i habiskan masa dengan berbincang dan membuat spekulasi tentang kehidupan2 si mati sehingga keluarlah pelbagai teori seperti 'mungkin dia mati kerana dikasari isteri etc etc'.kalaulah i pakai spek hitam time tuh mesti kau orang ingat i jelmaan Horatio



-mengikut firasat i dia mati kerana sawan...


mayat2 di dissection room sebenarnya telah diawet atau dalam istilah i telah di-pickcle-ize kan supaya lebih tahan lama dan lebih sedap mata memandang.jadi semua cadaver2 di UCD adalah disahkan mesra pelajar.

jadi,berbalik kepada topik sebenar yang i nak cerita,dissection class hari ini telah mengubah persepsi i terhadap kelas yang suram ini.hanya mereka yang sekelas dengan i yg bertuah meng-witness kan kehadiran demonstrator baru yang super friggin HOT.bak kata pepatah melayu lama,beliau memang makhluk tuhan paling seksi.

tapi sayangnya i x boleh bawak camera dalam dissection room kerana protokol2 tertentu namun i boleh describe wajah anggun jelitawan beliau dengan precise =)

dari segi komposisi genetik beliau bolehlah dikatakan cross breed antara gwyneth paltrow dengan liv tyler hoho



+




walaupun beliau memakai lab coat yang yang berpotongan sopan namun i masih dapat lihat betapa stylonya beliau.dengan dressup ala ala blair waldorf tidak mustahil jika orang tersilap memanggil beliau sebagai awek i *eh eh maluuuuuu

untuk yang belum masuk dissection untuk subjek GIT kalau kau orang nampak demonstrator bernama DR LISA SMYTH jangan kacau ok.sebab dia pun bukan jenis yang curang haha matila perasan.

ok chow!

update:dia ajar dissection locomotor jugak!!haha best best





7 comments:

A m i r a h said...

bukan jenis yang curang??
HAHAHAHA!!

hatim a.r said...

=)dissection tadi tetibe aku ter join grup reza pulak sbab die yg ajar haha

ayu_whizgirlz said...

owh i know her..smart gle kot dy ajar loco last weds, n i LOVVVVE her chunky black strappy heels!! jealous!

hatim a.r said...

pastu pastu dia pakai leggings hitam with skirt.mana ade demonstrator pakai legging wehhh!!!!n n shes a doctor pulak tu wooooooo

atiqah said...

cehh..padan la ko belot aritu..ahli grup smpai tinggal 4 org je kowt, terkapai2 nk siat kulit..haishhh~

hatim a.r said...

apa nak buat,bila jodoh dah tiba i tak dapat menolak cewah cewah

mvp_dina13 said...

tepi sket

wat tengok bley la..