Tuesday, September 1, 2009

Testing testing..LIVE dari Dubai

yeah syukur alhamdulillah akhirnya i tiba dengan selamat safe n sound di dubai darul khusus.
setelah perjalanan selama 7 jam lbey yg mnyakitkan hati sebab nasi lemak habis lepastu mat saleh seblah i asyik pakse i bangun sebab die nk tkencing(6 kali weh)mmg i x sabar2 nk tunggu landing.

sepanjang perjalanan tadi mula2 mmg la i syahdu sikit tapi lama2 sebab dh ngantuk sgt i tertidur berlinangan airmata cewah melankolik sungguh.it ws very early in d morning so nak tgk movie pown i dh xde mood eventho movie semua best2.


-sneakpeak airpot dubai kalo nk tgk lebih2 google lah sendiri

lepastu turun2 terus melilau mencari tempat nk online.biasela orang kampung jakun sikit i bila dapat wifi free nih.jalan punya jalan i masuk tempat ni...

-ini cafe tempat lepak customer2 emirates yg transit melebihi sepurnama macam i

korang mula la nk fitnah kn mentang2 i masuk cafe time bulan puasa..

betul u oll,i masuk sini semata2 nk update belog ni je n bergambar dengan mangkuk buatan arab sebagai background untuk kenang kenangan

tapi i terkejut selepas nampak anak siapa lah ni sedang makan sarapan u oll!mentang2 lah buffet free n musafir katenye so mengapa dipersia?


nasib baik xde van jenazah,x pun kt dubai ni mau kene rejam depan pasar



6 comments:

~*puding caramel*~ said...

ko cari wifi semate2 nk update blog? terharu weh! terharu..

hatim a.r said...

hahahaha ekceli satu airpot pown ade wifi tp x best nk lepak sebab xde makanan hehe

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

Jom.

hatim a.r said...

baiklah =)

Monza said...

woit hatim!
next post plz!!!
cepat2, aku da ketagih da bace blog ko ni... :)

hatim a.r said...

baiklah sahabatku.ur wish is my koman hehe