Friday, September 25, 2009

Objek Bertali yang Menjijikkan


helloh helloh wah lama rasanya i x update dengan post yang panjang.almaklumlah musim-musim raya nih memang sibuk sikit memenuhi undangan nyanyian rumah terbuka dan makan-makan.manalah nak sempat dengan kelas sampai petang nak update blog.justeru rakan-rakan jika blog ini dapat diupdate haruslah sujud syukur. ramai-ramai serentak: ALHAMDULILLAH KAMI BERSYUKUR!!

okeh bagus bagus.. sebenarnya xde apa pun yg i nak cerita memandangkan tiada apa yang menarik berlaku di dublin ini.
sekarang masanya kau nak tarik balik kesyukuran tadi.
semuanya macam biasa je kt sini xcept beberapa minggu yang sudah ada fresher's week di universiti i nih atau dalam bahasa RTM nya minggu mengalu-alukan kedatangan pelajar baru.get it??

apakah yang ada ketika fresher's week?minggu inilah student2 boleh register kelab dan juga sukan permainan idaman hati. sebenornye i bukanlah berminat sangat nak register kelab-kelab nih tapi hanya dengan yuran pendaftaran sebanyak 2 euro u oll akan menerima GOODIE BAG yang diisi penuh dengan pelbagai jajan. jadi di sini dapatlah disimpulkan walaupun kau tak minat menganyam tikar tapi jika Kelab Menganyam bagi goodie bag berisi i-phone pasti ramai yang mendaftar.owh btw kelab menganyam tidak wujud.i yang reka.


-time nih xde orang lagi so bolehlah ambik gambar

-kaunter pendaftaran bukan pada waktu puncak



-oh oh ade bungee jumping juga


tahun ini i tidak terlalu tamak lantas cuma mendaftar untuk dua kelab sahaja yang menyediakan goodie bag berisi kerepek kentang berperisa keju =) bukan sahaja kerepek kentang malah pelbagai barangan lain turut disertakan di dalam goodie beg tersebut seperti kupon membeli-belah dan barangan penjagaan dalaman wanita.

-oh ini i dapat juga tak tahu hari jadi siapa nak tiup jadikan belon

selain dari kondom i juga dapat sekotak tampon dan pantyliner percuma. tampon itu bila sampai rumah telah dibuka oleh housemate i yang pervert curious untuk mengetahui lebih lanjut rupa dan kegunaannya.lalu terjadilah eksperimen celup-tampon-dalam-mangkuk-berisi-air.hasilnya mengagumkan kerana siapa menyangka bila kembang rupa berubah seperti rama-rama. lepas eksperimen tamat dan hipotesis rakan i yang mengatakan ia mampu mengeringkan semangkuk air gagal kami beralih pula kepada pantyliner yang dibekalkan.

sekali bila buka terkejut kerana rupa-rupanya boleh dilekatkan!wah wah jadi roomate i yang gemar menonton Martha Stewart terus mendapat idea kreatif..


-bila dilekat ke dinding boleh buat tulis senarai hutang kawan-kawan

i juga mendaftar kelab tenis walaupun tidak mempunyai raket setelah memutuskan kelab wrestling terlalu ganas dan uniform terlalu ketat. jadi korang semua bolehlah tempah tiket wimbledon datang sokong i main nanti :B





21 comments:

SeLipAr JepUun said...

hahaha..
klaka2..

hatim a.r said...

biasela dulu2 x penah jumpa benda2 tuh.skali bila dapat semua jakun gila siap eksperimen

~*puding caramel*~ said...

wey2..betul2 ke tampal kat dinding. ceyh. experiment betul2 korang nih. adoiyai~

hatim a.r said...

mestila dah dapat free mengapa dipersia??hehe setiap benda boleh dimanfaatkan =)

A m i r a h said...

HAHAHAHAH!! Korang memang x keje!

hatim a.r said...

weh itula yg dipanggil inovasi terunggul.bangga cikgu sains i (00)

BaLQisRiZa said...

HAHAHAHAHA XD
okk..funny....

humm..yg kondom tu kan, pnh ade housemate terpaksa beli utk blaja cara sunatkan laki, then ade lebih..
i amk then isi air bg kembang..tgk bape liter boleh isi..
tp time tu isi gune air paip from paip..so tatau bape liter..tau2 dh kembang cm belon, pecahhh..hahahaha

tampal kat dinding tu sgt kreatif..me likeyy..hahaha

hatim a.r said...

tula bende2 ni sbnanye kite curious nak tau tapi x penah tepikir pulak nak beli.sekali dah dapat free macam2 eksperimen plak jadinye

arque said...

ahhahahahaha.
so damn kreatif.

hatim a.r said...

tenkiu tenkiu bangga i =)

MY HEART said...

Salam Ziarah..

Kelab silat gayung ada x? he3

hatim a.r said...

silat gayung xde la.omputeh x minat silat huhu

Farah Ida said...

omggg.ggg.. u rhot man. i like uuu ahaaa

hatim a.r said...

farah ida sila kawal diri anda lolz

Farrah Elysiae Azmi said...

hey..i just stumbled upon ur blog today and so far i am readin up to here..
u ni kelakar gillerrr..tis entry is da best so far..teruja sgt pantyliner ada pelekat..lol..

hatim a.r said...

teruja ah!tak pernah jumpa lol

Miss Ran said...

sengal..ade gak manusia mcm ni..tak sangke!

hatim a.r said...

wow entry lama pun ada yg komen,hehe tq.i seriously has forgotten i ever wrote this post =)

toink. toink. said...

baru bace. haha. lawak gilee

saya afi. said...

yang part pantyliner tu sgt lah sukar diterima :D haha

fazlisa rohali said...

omg guys!
funny dowh. curiosity terlalu tinggi.