Wednesday, September 23, 2009

semua orang boleh jiwengs bila mereka mahu


kau pernah tak alami satu situasi nih bila kau x mampu nak cakap apa yang kau rasa sebab takut ada yang kecewa. aku tau rasa dia macam mana. macam bila kau terkejar-kejar masuk jamban terus cangkung tapi tahi x mau keluar.

..........................

14 comments:

~*puding caramel*~ said...

in perumpaan rekaan yang baru ke

Farah Ida said...

sembelit eh? hehehe

hatim a.r said...

tetibe ter'deep' sikit sejak dua menjak nih hehe

FdausAmad said...

Gua nak tanya, university lu dekat dengan university belfast tak?

chow!

hatim a.r said...

xdela dkat sgt.belfast kat northern ireland gua kat dublin.kalau nk naik bas berjam2 jugak la rasenye.tapi xyah naik flight pown

~*puding caramel*~ said...

blog ko baru beberapa lama bukak dah 21 followers..hebat!!!!

Aleeya Zambri said...

cakap je kot. so what if the truth hurts. sometimes, takyah nak jaga hati sgtt.

hatim a.r said...

@pudingcaramel:gelabah je tu follow.bukan bace pun hahaha


@aleeya:its just my nature cant help it kut. =)

aisyah said...

i agree wit aleeya.. u shud just say wat u want.. sometimes u hav to say things u dun want to say.. its better dat way even if it will hurt..

- bangga nih.. 1st comment ever to any blog.. yay =p

hatim a.r said...

well sumthings r better left unsaid kan? kalau tahi itu x keluar juga kita boleh makan julap dan keluarkan dia di lain hari =)

aisyah said...

mebi la kot.. walaupun xberape stuju ngn analogi y diberi.. asal u r fine wit it.. jgn mkn diri dh..

n, nape kuar time msia ? pelik jap td.. ingtkn aisyh dh tdo lm sgt, kul 1030 pg br bgn.. haha..

hatim a.r said...

laptop ni timing mesia supaya senang Toh Puan Terutama Duchess of Nilai nak skype!

Farah Ida said...

maybe wtv u wanted to say is not meant to be said yet or probably not ever. so, tunggu jelah masanye. ahah! klau pudendal nerve kata ok, ok kot. =P

fikrah hazim said...

dasyatnya ayat perumpamaan tu...seksa jugak bla hajat x terkeluar... visit my blog.. orang baru... :)