Saturday, September 5, 2009

Kalau IKEA ade spokeperson mungkin begini rupa rumah beliau...

surprise!!cantik tak cantik tak????(lompat lompat terencat sambil buat muka eric leong)
haa seperti yg dijanjikn i kembali mengupdate blog yg kusam ini.dan nampaknye ramai*delusional* yang ternanti2 entry i kali ini hehe

umah baru i xde internet connection lagi tetapi i yg kreatif ini telah come up with a solution,




i terpakse merempat di tepian tingkap semata mata nk dapat wifi UCD hehe

anyway,back to our topic.seperti yg dijanjikan i akan sharing2 loving2 dgn korang gambar2 makeover sepanjang hari tajaan ikea.(tajaan palotak kau)


haa nilah bilik i.the only thing yg dtg dari ikea adalah that book shelf kt tepi tuh. beds adalah complimentary dari landlord yg budiman.cadar bantal etc dibeli SENDIRI seblom pulang bercuti =)

upclose sikit..
.

-stetoskop itu nk bagi efek student medik yg berjaya =D




-tidak dilupakan tempat i 'cherry-berry' juga diberikan sentuhan emas.barangan ikea hanyalah carpet yg bharge 99sen dan berus jamban yg bharge 1.29 euro.toilet bowl siap datang sekali dengan rumah


-seblom i reveal my room biar amah i kemaskan dulu...take time sikit sebab die baru start keje harini hehe



-haaa semua yg berada di pandangan mata adalah ikae punya barang u oll.gigih giler seharian pasang kerusi meja namun puasa tetap terpelihara



-setiap kali terpandang meja terasa seperti nak stadi B)

-n my favourite item yg i beli adalah lampu belajar bwarna kuning ceria.apabila dimatchingkan dgn mug n alarm clock disneyland paris itu akan menimbulkan aura alam ria cuti sekolah<3








12 comments:

sliparjepunkecik said...

deng... kusi mahal

hatim a.r said...

tu yg paling murah woh.aku nak yg ofis chair lagi satu tapi harge xbley blah.last2 amek yg tu je la 30 lebey euro harge die.lagi mahal dari meja dem gile

nisa' said...

kalo aku tgk eric mesti otomatik aku ajuk die ckp "surpriseeee.. suke x suke x".. eric kiut aku jatuh cinta.. =P lawa la blik ko lg2 part katil.. rase nak tdo sepnjg hari..

redbirdfe said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.


cantik cantik...:D

betuah punyer istri nanti.

sbb ader awk tolong kemas umah. haha

Monza said...

wah! giler lawa sial rumah ko!
jeles plak aku tetibe.. haha
weyh, mane stetoskop ko dalam gamba tu? yg ko bwat ikat langsir tu ke?! LOL!

~*puding caramel*~ said...

wah!!! aku suke katil dengan jam meja tuh dengan sinki, haha tere2.. suke2 ceh terencat..

rushing nk balik sempat stalk blog ko ahaha

hatim a.r said...

@nisa:aku siap hafal lagu tema deko bersama eric tu weh...ku ada di sini tuk membantumu,deko bersama dangan eric leong,sungguh mudah macam abc lalala haha

hatim a.r said...

@redbirdfe:ye mmg bertuah.siapela agaknye ye hehe

@monza:ade la weh cube tgk bebetol kat tepi shelf tuh adela..mmg la lawa sewa 3000 euro sebulan

@puding caramel:wah aku terharu ko rushing2 hehe.kalo datang dublin jemputlah dtg ke rumah.semalam parents elia datang berbuka kt umah aku =)

Tijah said...

ni yg acik dongki nihhh...

bonci!
bonci!
bonci!

hatim a.r said...

@tijah:jangan jelessss.xpe tunggu bro carlos dapek bonos!

A m i r a h said...

ko paling redza amah? hahahaha kurengs giler

hatim a.r said...

reza amah sementara je hehe.skarang dh up jadik rakan sejawat sebab meja dh cun terase nk buat online bisnes pulak haha