Wednesday, October 7, 2009

EVENT OF THE YEAR 2009


seperti u oll sedia maklum,i dan rakan serumah telah bermuafakat menganjurkan rumah terbukak sempena raya.jadi i nak ucapkn tenkiu kepada yg menolong dan kepada yang melahap juga. disebabkan i terlalu letih untuk menaip maka i postkan gambar sajalah =)

preparation..

-kerana arang x mau hidup i terpaksa pose utk menambahkan kehangatan

-upacara menggentel begedil.apa yang penting?kerjasamaaaa

-seperti yg i janjikan,pintu oven yg berkerak dibersihkan seblom open house

-rajin sunggoh.untung dapat menantu begini =)

the food..

-ayam bakar kebanggaan (00)

-disebabkan bangga sangat upload hingga 2 kali

-soto yang tersangat lazat *masuk bakul haih

-nasi impit kacau 2 jam.disebabkan mahu jamu tetamu tangan sudah tough sebelah

-i marinate ayam sebekas besar guna resepi sate dari Maznah sambil dibantu 2 macha,haizie n anas

the guests..


-juniors dan seniors dtg yg plg awal

-orang2 yg duduk di blakang rumah.walaupun sejuk sanggup tunggu ayam bbq terlazat di dunia

-rombongan petang

-ada juga yg tak sabar menunggu siap beratur mahu ayam hot stuff i

-tapi star of the event tetap fireplace i yg canggih itu siap api betul lagi weh.begini dapat elak santa klaus menceroboh ketika krismas


itu sajalah gambar2 yang i sanggup upload.sebenarnye ada juga kek,brownies,nasi tomato,lauk2,apple crumble dan pelbagai lagilah.tapi i x sempat ambik gambar sudah dijamah dengan rakus.gambar2 guest yg lain juga i x larat dah mau upload.nanti kalau rajin upload di fesbuk pula.kalau i rajinlah...


owh i nak ucap tenkiu juga pada yg telah buat open house dan jemput i.kepada cik afidah yg susah payah dtg walaupun dah malam.kepada Duta terima kasihlah buat open house x ajak.




8 comments:

~Kak AZZ~ said...

rajin ehh korang masak.....siap ada bergedel lg tu....akakpun taktau nak buat bergedel ni haha...

hatim a.r said...

rajin apenye..setaun sekali je.nk buat tiap hari x dapek le tu

A m i r a h said...

kau rasa2 duta tu baca blog tak? Dia ada Facebook, add la dia LOL

hatim a.r said...

ko ada fesbuk dia ke?mcm creepy je nk add org tua kt fesbuk hehe sowie mr duta!

~*puding caramel*~ said...

"trima kasih duta buat penhouse tak ajak"

tak boleh belah

rajin ah weh buat open house. kat sini ak buat sekali je..sebenarnya best tapi preparation n kemas masa abes tu yg leceh..

ape pun ayam bakar nampak best

~*puding caramel*~ said...

*pehhouse=openhouse

saje membanyakkan komen

hatim a.r said...

haha patutla mcm meriah je komen.tapi betul weh duta buat open house ajak orang tertentu je.ku tgk duta tempat len sume open house sakan heh

mvp_dina13 said...

tepi sket

ape pelik sgt duta korg ni?