Saturday, October 17, 2009

Luahan perasaan pelajar rantauan separa waras..



hari ini akhirnya free sedikit kerana exam neuro yang ditakuti telah habis dengan jayanya siang tadi.ok maybe tak berapa jaya tapi i sudah tak peduli. maka malam ini i dengan rasminya isytiharkan malam untuk berjimba sahaja tanpa membuka buku.tapi fesbuk dikecualikan.

last couple of days memang i tak berapa sihat sikit maka memang annoyinglah bila otak rasa nak meletup lepastu terpaksa stadi pasal otak juga. dengan ilmu perubatan setaraf sheikh muzaphar i pun mendiagnose diri sendiri. pening,selsema,sore throat bla bla bla. kompem selsema barbie.
BABI kau BABI!!!!

anyhow tak kisah lah diagnosis i tepat atau tidak sebab i manage to recover jugak today.fever is gone but sore throat masih ada sikit-sikit. hopefuly akan sihat esok supaya senang nak karoke. tapi this upcoming week pun x boleh lepak sgt sebab next week nye ada lagi 4 test! macam mana i nak bersosial dengan jadual waktu yang sebegini??jawab jawab!!bila dah stress kerana belajar mulalah persoalkan mengapa dulu tidak ke modelling school kalau tidak pasti sekarang sudah bekerja di Milan dan menetap di kondo mewah menghadap sungai babylon.merepek pula diam ah.




-keadaan bilik yang permai sebelum exam mencerminkan jiwa tenang pemiliknya yang elegan



- kandang bilik i ketika exam.patut pun kena selsema babi,kalau babi berumahtangga bawah katil pun mungkin tak perasan sampai next sem



-bila meja sudah sepah lari stadi atas katil pula.bila atas katil stadi=tidur,tidur=A+
=.=*



maka malam ini juga terpaksalah i kemas bilik supaya esok bangun pagi mood riang ria boleh mula belajar balik.antara 4 paper akan datang kalau satu dapat A pun dah boleh telefon mak suruh cerita pada kawan-kawan tempat kerja anak belajar luar negara dahlah hensem bijak pula wadefak.kalau semua dapat A memang i buat kenduri cukur jambul.





11 comments:

~Kak AZZ~ said...

selesa ehh bilik korang....

stadi je la....moga2 semua dpt A+++...boleh gak akak citer kat kawan2 akak psl budak ensem yg genius ni...hehehe...

p/s: kirai2 dulu kain pelekat kat bawah katil tu, manatau kot2 ada lipan or kala jengking tido dalam tu....:)

Balqis Riza said...

haha..BABI kau BABI..
my bro suke ckp ayat tu sjk H1N1 ni..kih3

nway, bilik bersepah mmg standard aa kan time exam..my room pon cm kandang kambeng blkg umah je bl dtg eam..*blkg umah fakultas ternak2..mmg ade kambeng pon..hihi*

kenduri cukur jambul? haha..jambul siapa? anda? haha

~*puding caramel*~ said...

heh..cukur jambul pekebende?

cun ah bilik ko. aku memang jeles gila..ape pun. selamat berjimba walaupun aku tataw ape maksudnya.

hatim a.r said...

@kak azz:doa-doa je lah dpt semua A.saya dah kirai kain pelekat tuh ade la jumpa anakonda 3 ekor

@balqisriza:bukan stakat bilik besepah,time exam nih muka pun dah mcm pecah rumah selebet giler

@puding caramel:cukur je la jambul sesape haha.berjimba tu maksudnya berhibur bersama jiran sambil bergembira haha

nisha said...

wah..ko punye cadar sgt cantik wooh... hebat gile ko mengemas..

owh, hebat jugak ko menyepah masa exam.hahaha

good lak exam. sem ni ak takde exam sebab tengah intern..hep hep hooray..tp sem depan matheeiii la aku nk kena menghadap exam2 tu balik lepas 8 bulan takde exam.

aeinzaharuddin said...

hahaha. klu i,i study ats katil dulu. bile katil da mcm xrupa katil baru i lari study kt meja =p
cantik cadar u :)

hatim a.r said...

@nisha:satu hari round town nak carik cadar to woh haha.wah maju gile ko dh intern jelesssss

@aein:eh eh ramai peminat cadar i haha.kite terbalik la kn,i mukaddimah kt meja dulu lpas tu tak tahan godaan laptop lari masuk duvet hehe

dyla ishak said...

ko ni memang sengal sejati la

hatim a.r said...

sengal ape plak..mmg tgh foya-foyaan ni post neuro syndrom.bajet harini nk stadi...ke lauttttt

ashz_ami said...

lawak.. =D

hatim a.r said...

hei hei pembaca baru hehe =)