Tuesday, October 20, 2009

Kerana Mama tidak percaya i rajin belajar maka upload gambar ini




kenapa tidak belajar di meja?: kerana laptop begitu hampir
kenapa tidak belajar di katil?:kerana bantal terlalu hampir
jadi,satu-satunya tempat yang relevan adalah di lantai walaupun kelihatan sebegitu hina.
tapi kalau rajin sangat belajar macam mana blog boleh updet??
jangan tanya haihhhhhhhhhhh.....







16 comments:

luvly tyra said...

ko duk atas lantai tuk posing amek gmba je kan?haishhhh.

-tyra yg xde blog-

weh!asal xleh jd anonymous kat comment ko ni?!cheh.

~*puding caramel*~ said...

wei wei..ceh ni mesti posing je kan..kan kan?

ak nk exam ni wei..doakan..ko pun..jgn malas study ok!

hatim a.r said...

weh weh korang jgn nak men tuduh je!!!!!aku mmg stadi kt lantai skang neh tapi setiap 10 menet pagi meja cek fesbuk.kronik sungguh addiction nih...tapi atleast ada usaha membendung hehe.yana!doakn aku nxt week ada 4 test!

~Kak AZZ~ said...

alololo......comelnya la haiihhh study camtu hahaha....

gd luck 4 ur exam tu ya....dan utk semua kawan2 adik jugak....moga korang semua berjaya....

Balqis Riza said...

ni placing je niiiiiiiiii..
posing je lebeyh...kan kan kan? hahaha

nway, merah..i likeeee

hatim a.r said...

@kak azz:tq! =)

@balqis riza:tgh serius blajar tuh mane ade posing..orang amek gambar pun x prasan haha..throw merah tu bli kat ikea murah je weh 6 euro!

Eireen Camelia said...

cheitttt!! ape kate bakar saja bantal dan lappy.. amcm idea?

hatim a.r said...

tidak boleh sebegitu kejam.EH TAU AH DAH GRAD SIBUK KOMEN GAYA ORANG STADI.JELES NI TAHU! ;p

Tijah said...

wakakakaka. omak kau tertipu nih.

hatim a.r said...

mane ade tipu.syurga di bawah kaki beliau.x berani ah nak tipu.kalau tipu bapak xpe haha

ashz_ami said...

esk aisyh gi wat spotcheck tgk btl x ngh studi kt lantai.. hehe.. skali pandang, nmpk cm posing je.. hehe..

dyla ishak said...

haha kantoi..dok jauh dari laptop pon bole update blog...mesti laptop ngh pasang lgu2 annoying

hatim a.r said...

@aisyah:kalau brani meh ah cek.aku dah bersimpuh anggun di kaki katil ni

@dyla:eh mane tau lagu annoying berkumandang sekarang?please please please....

adrinaqamarina said...

urm~
hye...
sje singgah ur blog...
nice...
doc to b rite...
ngee~
(0_o)

hatim a.r said...

tenkiu.singgah le selalu.
kalau tak fail test minggu depan insya Allah doc to be hahaha

adrinaqamarina said...

yup...
da singgah slalo da...
da link da pon...
but...
tak de mse ag nak usha sume post...
huhu~
but i will...

btw...
gud luck test...
give da best shot la...
hehe~
(0_o)