Wednesday, September 22, 2010

Dimana Doraemon Bila Diperlukan?


Semua orang dah tahu i dah pindah rumah yang sedikit jauh dari uni and how i always komplen about having to jalan 30 menet to lectures everyday. Such a dedicated person i am,i know.

Tapi today hujan yang lebat menghalang perjalanan i ke kelas(sebab i takde payung okeh not that i dont wana go)hence this quick update tehee.

-mungkin tak nampak lebat disini,tapi percayalah dekat luar still lebat lagi

Jadi jika tak boleh ke kelas apa yang molek dibuat?


Make yourself a mug of hot Milo ,


dan sambung baca lecture notes minggu lepas T_T
Ponteng kelas tapi study.sumpah tak otai. Sepatutnya pergi race motor atau lepak di arcade.

I tak taulah ini maternal instinct ke apa tapi mama macam tau-tau je i tak pergi kelas today because she wrote this on my wall..


So mama dont worry im homeschooling myself .

Update:hujan berenti few minutes sebelum kelas,walaupun lambat sampai i pergi all 3 lectures today.JPA sila bangga dengan pelajar tajaan sebegini


17 comments:

wannurfazrini said...

I need a doraemon too. warghhh !

mizz sue said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

ecah..merangkap anak cik nan said...

doremon pon pakat g class daa......

~Kak AZZ~ said...

Ekekekeke... Kena sound dah dgn mak dia..

Mcm tu la akak, salu sound anak2 sdara yg dok ngadap fesbuk je... Tp siapa la kita ni nak tego2 anak orang selalu... Lagipun budak2 skang ni kalau ditego makin menjadi2 eksen dia...

Maklum la kan... makcik dorang ni skolah smpai form 5 je.... T__T

**Kena la ukur baju di badan sendiri sebelum nak tego2 orang ni....

~IHSAN AZ~ said...

haha, ni saje je ni, nak kasi mak ko x saspek ko lagi,huhu,bajet study sedangkang terbongkang tido,haha,,,

FarahMadiha said...

bace note ke tgk youtube? ;p

Miss Ran said...

hehe gile skema incik hatim ni...

Farah said...

Instinct seorang ibu memang kuat kan . Haha :D

Meh la , nanti saya belanja sekaki payung . lol

hatim a.r said...

@wannurfazrini:i always need him but he never showed up T_T

@mizzsue:alaa raya dh lepas la.tunggu raya taun depan boleh?

@ecah:i pergi kelas last2 x jumpa pun doremon

@kakazz:alah tegur2 sayang tu xpe le kak.nanti diorang besor paham la tu

@ihsan:jgn samakan aku dengan ko eh..aku last2 pegi jugak kelas walaupun niat nk ponteng.haaa gila rajin tak tu

@farahmadiha:sambil2 haha

@missran:i know T_T

@farah:cepat belikan payung STAT

WZulhilmi said...

Wow ada bendera malaysia. That's the spirit!! :)

best gila nota print colour.. kt sini hitam putih bagai je.. hahaha

~Kak AZZ~ said...

Sementara nak tunggu dorang besor tu, mau penuh tasik titiwangsa dgn ayo mata akak ni haa... Sabo aje la kann...

Begini la nasib.... =D

anisizatyA.J said...

hahaha comel gila ur mom

hatim a.r said...

@wzulhilmi:print kaler tu ikut printer la.selalu black n white je

@kakazz:holohhh sentimental pulok haha

@anis:kemana tumpahnye kuah?

nizan zakaria said...

pheeewittt.

dengan tindakan saudara ini, maka para para pembayar cukai di malaysia rasa tidak lah bayaran itu menjadi sia sia sekurang kurang nya.

sekian

~IHSAN AZ~ said...

haha,hatim2, aku ketua dorm ko kot time form 5, aku kenal kot perangai ko, ko paling kuat tidur dalam dorm kite,eh silap, ko number 2, first aku,haha.....hujan je konfirm tido terus pakai boxer jer,haha....

dali said...

gambar profile ganas gile..modelling pdg rengas jugakkah?? hahaha...

hatim a.r said...

@nizan:ya jpa sila take note.sekarang masanya naikkan elaun

@ihsan:tidur pakai boxer betul tapi part no2 kuat tidur tu mmg fitnah.no1 ko,lepastu prof diikuti paeh.aku punya ranking lepas ceng.kira aku plg rajin antara semua

@dali:itu rambut pinjam dari datin lepas beliau balik meeting