Wednesday, October 27, 2010

Maribergebang Is Featured In InTrend Magazine November Issue!!!




Oh Em Ji.

Actually im not surprised at all haha sebab a few months back one of my reader ada cakap she sent my blog URL to InTrend magazine. And today another reader sent me a message on facebook telling me that the article dah keluar!! *excited*

I even forced her to take picture of that page haha poor girl. But the pic is not so clear. So anyone in Malaysia please go buy the November issue and take a good pic for me.pleasseeeee


-clearly they took those pictures before i decided to be all grown up and give my blog a makeover

Apparently this crappy blog jadi belog pilihan juga. Siap ada mystery gift but then ive to contact them first heh. To InTrend thank you very much,lepas ni i can no longer caruts in the Apa Kata Survey section hehe.


Hah finally a clearer picture.see, only 1 paragraph i told you im no celebrity haha.

To all new readers,walaupun belog ini kelihatan lain tetapi you are reading the very same belog featured in the magazine. =)

ps:did i mention that i have the most awesome readers?hehe ambik hati neh

61 comments:

Miss Ran said...

first!
tumpg heppi
sonok mak y mngandung anda
kitorang alwys support encik hatim
eh sal jouney tu da bce..rugi die tak amik pic pengomen2 or fllower
lau tak da tmpg glemer

~Kak AZZ~ said...

Okay la tu...

Esok bila dah balik sini, boleh jadi cover majalah In-Trend ni lak... Pastu berganding lak dengan Lisa Surihani... ecececehhhh.... haha...

Btw, congrates... =)

ika jamil said...

keep on writing man!
really enjoy every single of your post...

nama.aku.lynn said...

maribergebang da fofuuulaarrr!!oh yeaaa!!!=)
xsia2 jadik pengiukuttt tegarrrr!!besttt ahhh!hahaha
jgn pernah berhentiii!=)

WZulhilmi said...

Wah!! kagumnya~~ Lepa sni makin popular lah blog ni ek.. free publisiti nih.. Congrats! Btw tgk pic tu teringat template yg ada bikini tu.. :)

Emi Miao said...

wow congratz..i silently read ur blog (mmglah takkan nak baca kuat2 puloks)..tak sangka blog ini telah menjadi fofular..tahniah dik hatim..makan hati rizalman..JK

wawa said...

wah!! rasa bertuah tetibe dapat kenal blog ni..

~mouwn~ said...

proud to be this blog reader !! yeahh.. so bole buat kenduri blanje kitorg makan.. winkwink :))

wannurfazrini said...

perghhh jelousssnya . TAHNIAH ye :)

noname said...

fulamakkkk. haha. apelagi, buat lah kenduri kesyukuran.

adrinaqamarina said...

wah, tetiba rasa mmacam ade kawan artis hahah.

kalao terkomen dua kali bukan ku pinta jadi begini oke. heh!

dheA said...

wah!!!!congrats2...

hatim a.r said...

@miss ran:agaknya terlebih seronok mak peknen dulu.hampir lemas sebab bersalin lambat -_-' (true story)

@kak azz:memang tak mungkin la kan nk jadik cover lol.tapi kalau lisa surihani berminat apa salahnya

@ika:thank you for ur support =)

@lynn:dah kerja beranak pinak kena berenti la

@wzulhilmi:ciss buat penat tukar template.yg lama jugak dia ambik

@emi:rizalman jadi cover majalah pun tak heboh sekampung macamni haha.ini kes jakun terlebih ni

@wawa:elelelele bertuah la sangat haha.setakat masuk majalah satu perenggan.jadilaa

@mouwn:kenduri???barang sendiri makan pun beli tesco je..

@wannurfazrini:dont be.i think ive to be more careful when i write after this

@tyra:boleh,konsep potluck.aku bawak air masak

@adrina:tade maknanya artis.kalau artis jadik cover

@dhea:thanks ^_^

ashz_ami said...

wah hatim wah !!! congrats..
bangga ada kawan y leh msuk magazine !!

ashz_ami said...
This comment has been removed by the author.
ashz_ami said...
This comment has been removed by the author.
carissa said...

mungkin perlu buat perjumpaan dengan semua ur followers. :D

keep on writing, bebeh!

...pRincesS barbiE... said...

ow...syok gile...msuk majalah tu...setaraf artis2...huhuuuu...
xsangka selama ni bace blog yg sangat femes...alamak t ramai lah yg pergi dapat rawatan ngan hatim kalau dah jd doktor kelak..hatim lak jgan lupa bagi rawatan percuma ye...huhuhu...

[i.l.y.a] said...

pinggul i masuk majalah dooo. :p

bugs said...

pewittt,dah glemer.tahniah!!!mmg patut masuk majalah pon blog ni

hOnEYdEar said...

perghhhhh....!! Cayalah!
Dah tepon sedara-mara, sanak-saudara semua?? Suh beli magazine tu before sold-out. Haha :D

Tumpang gembira beb, glad to be your awesome reader. Haha :D

hOnEYdEar said...

perghhhhh....!! Cayalah!
Dah tepon sedara-mara, sanak-saudara semua?? Suh beli magazine tu before sold-out. Haha :D

Tumpang gembira beb, glad to be your awesome reader. Haha :D

roxychick said...

mencanak-canaklah Dana Bantuan Ehsan Untuk Euro trip ko tu.. heh.

harus bagi souvenir utk reader yg bg url ko ni. kenang budi sket hatim oih.. haha.. :p

rizalman atelier said...

cayalah adik ku! ( tiba2 terus mengaku adik lepas masuk majalah)

Miss Ran said...

haha siap tuka ni lg
siapa komen die rupawan..kalo laki cmne lak

hehe takpe berkat lewat keluar jd pandai..pemes...sempoiness...agak comel

(sunway lagoon stu...pnt puji ni)

nama.aku.lynn said...

eh of coss!=)
bukan bile da start keje + beranak je nak kne benti...
da masuk taun dua next yr nak slow down dah..*hopefuly..
gudluck hatim!=)

shukrin farahdiba @ ceklala said...

wah! congratsssss!! :)

Arash Libra said...

i loikkeee lagik..ngeh3..

ni yg jeles ni..blog ai pon x masuk...tiber..nt suh hanis beli...muahaha

~IHSAN AZ~ said...

congrats hatim,huhu...

dali said...

wawawa tim congrates..celebrity blogger tuh..adik rizalman lagi. keh3x.. nanti dpt title blogging doctor ala2 sudirman singing lawyer ahahaha

Shahirah Elaiza said...

Oh M Gee indeed!! This is super, super cool.

Congratulations Hatim!!! *throws confetti at you*

AdiHana said...

wah2 dah upgrade status selebriti weh!! mintak sign!!!

*terserempak hatim tgh shopping kat bandar nilai* HATIMMMM!!!! *histeria smbil tarik rambut koyak baju*

syamin ariffin said...

Hatim, Blog celebrity op the year lahH cengginihHH!!..
hahaa..

BuNgA PuJaAn said...

dunia glamour semakin menghampiri hatim..ahakss!!
tahniah.
lagi satu.
memang suka template lama sebab lagi ceria. hehehe. =)

silentnur said...

tahniah :) teruskan menulis jgn stop. memang akak enjoy baca post2 kat sini. hilang stress sikit.
p/s : mintak izin copy link. nanti bole tmbh glemer. heheh.

namivamp said...

ohhhhhhmaaagaddd
wah wah tepok tepok ;DDDD

Farah said...

Pehhh , bangga habis la ni ! :)
Tahniah

hatim a.r said...

@aisyah:and i tot u were proud to hav me as a fren no matter what???ewah tiba2 nk emo

@carissa:im shy haha

@princess:sebelom nk dapatkn rawatan ni haa mid sem paper x abis2 lagi nih.tensen gue pfft

@ilya:im thinking of saman majalah ni kerana menyiarkan foto kita yg kurang senonoh hehe

@bugs:glemer??kalau masuk majalah 1 paragraph glemer ke?lol

@honeydear:dah telepon dah!haha gelabah je en

@roxychick:alaa i tot she wasnt serious pun.tapi susah jugak promot2 blog ni.lepasni kena tapis2 skit la content kan

@rizalman:terimakasih abangku.waaahh tiba2 pulak tu

@miss ran:laki pun boleh jugak rupawan.puji x ikhlas nmpakkk

@lynn:dh taun 3,x slow down pun hehe

@shukrin:thanks =)

@arash:dh suruh dia beli.tp dia tu bukan boleh harap sgt

@ihsan:tq ihsan

@dali:dh keje mmg tak belogging dh kut kan..belog pun bosan je tiap hari citer pasal org mati

@sha:ur sister was featured as a COVER ok.go throw confetti at her haha mine is only 1 paragraph wut..

@adihana:eh i dont shop in Nilai.matila perasan artis xnk shopping nilai dah

@shamin:celah bedah mana yg selebriti nyer tuh?haha

@bunga:itu versi childish.now dh grown up hav to tukar meh.

@silentnur:sile lah.promosi percuma adalah digalakkan hehe

@namivamp:ish apa tepuk2 bagai nih.malueww

hatim a.r said...

@farah:adala sikit haha

FarahMadiha said...

hebaaaaaat!
i miss your old template... TT
but still loving all your posts! XD

aisyah bet ^^ said...

wowww! dah t'kenal nnti jgn lupa followers ye! buat makan2 ke..haha.lol

Miss Ran said...

ikhlas la ni...org de abg rizalman kn..
oh laki kalo rupawan semacam je bunyinye hehe

BuNgA PuJaAn said...

ramai mengaku rindu tempalate lama. hik3x. maknanya? suka owner blog ni childish or makna lain? ehehehehe.

shima amiza said...

congrates!
siyes, ur blog layak sgt2 nk msuk mgzine..
so far i mmg follow ur blog, x pnh miss.
so jgn stop writing ok!
aja aja! (^_^)

hatim a.r said...

@farah madiha:thanks..

@aisyah:im not gona get famous.im shy!

@miss ran:thanks

@bunga:seriously everyone needs to grow up with me.embrace the changes ppl haha

@shima:im gona stop soon,sebab exam!but it will be a very short hiatus lah

ozu said...

tahniah bang hatim

Suey Al zahra said...

Tahniah2.....

Tak lama lagi,boleh jadi model
kaver ke? ahaha mcm Irine Marcello.

Maziah said...

sedikit bangga berasa saya!
"congratz"

hatim a.r said...

@ozu:tq bang ozu

@suey:jadi model kaver mastika boleh la

@maziah:eh kenapa sikit je bangga?hehe

MY HEART said...

Good!

Dipersilakan lanting barang seribu dua hengget kepada kakakmu ini (eh! tetiba mengaku akak hihihi) yang berada di kota warisan kerana kakakmu ini insan yang bertanggungjawab mempromosikan belog anda di sekitar nilai dan sepang.

ahaks!!

nizan zakaria said...

atem..

takkan amek hati dgn pujian je kot?

ahahah

hatim a.r said...

@my heart:hasil membelog pun x sampai seribu.apa yang nak dilantingkan??taik idung boleh

@nizan:tu je yg mampu haha

BuNgA PuJaAn said...

'jejaka budiman'...
u perasan tak ayat tu?
hehehehhe.
memang bertambah budiman kalau kegembiraan anda diraikan bersama-sama dengan readers anda. ehehehe.

Cakap Kosong said...

tahniah

Nia Hilton said...

congrats ^^

White Lily said...

wa...superb! congrats!

Nana said...

Hatim, camne they all pilih the blogs? My blog pun ada masuk on the other page, but no one from intrend contact me pun.

I risau gaks my blog tu publish kat situ, habis kena screen through all my entries the other day hahaha!!

hatim a.r said...

@nana:i think they just randomly pilih la.or maybe some of our readers work with intrend ke.but then i agree jugak its not very professional of them not to contact the blogger first. n now i pun have to be veryyy careful on what i post on this blog. mcm dh takde freedom pun ada jugak,have to please everybody

Nana said...

Tu lah .. risau gak apa yang I cakap. ye lah .. nanti kena implicate karang susah laks .. tambah lagi mulut I ni kekadang agak lancang gaks hehe! owh well .. kena control lah sikit lepas ni hehe ;D

noname said...

OK.baru baca betul2 the article. jejaka budimannn??? zzzzz.

good luck test esok! +_+

mvp_dina13 said...

tepi sket!!

ye saye!