Saturday, October 2, 2010

Hari Minggu Yang Tragis


Semalam tidur lambat sebab bersembang dengan housemates. Kalau dapat bersembang memang lupa daratan. So today seperti yang dijangka bangun lambat itupun nasib baik terbangun sebab dapat text message from my friend. Her boyfriend left her,again and her cat died.All happening in the same day. How tragic is that?

Cuaca dekat luar pun mendung-mendung suram. Jadi post hari ini adalah mood sedih gundah dan touching.

I just want to share this link from yahoo news. I cried like a baby when i read this. CLICK HERE.


R.I.P Kate Greene.

Now sun,please come out from wherever you are hiding.

ps:kepada adik i yang nak ambik PMR tu,best of luck.doa kau PMR mansuh tak termakbul haha.aaaand i love u mom =)

18 comments:

WZulhilmi said...

kesian budak2 tu hilang emak pada usia yg muda.. :'(.. RIP...

neddie said...

sedihnya. kasih ibu :'(

adrinaqamarina said...

tetiba rasa sedey jugak sob2

pmr 5th oct nanti kan? adik kte pon exam juga. sempat call untuk kasi motivasi saat akhir. eceh. hak3.

nama.aku.lynn said...

eh..lelaki pon taw ea sembang ngan housemate panjang2??
korang lelaki slaloo borak ape?
agak2 same x mcm pmpuan borak??hahahha

p/s::da lame tpkir,ap yg lelaki suka bualkan..

nama.aku.lynn said...

slosai baco..
so touching lah..sobs..sobs..

"I have already found my soulmate and to be back on the market is very difficult to deal with."

ajid said...

tisu mane tisu mane..

hatim a.r said...

@wzulhilmi,neddie:sedih gilaaaa kan. kapten askar kalau baca pun boleh touching nih

@adrina:i dont know the exact date but pretty sure its next week kot.haha main bantai je

@lynn:sembang macam2 la.mcm kat kedai mamak,beza dia yg ni air buat sendiri. T_T

@ajid:pi lap kat alas meja tuh.lap sekali air hidung meleleh tuh.buruk benor ropenye

s.g.b.b said...

Ouh touching betul..
siap pesan cium pipi dua kali
sebelum tido,cari pasangan hidup
yang lain.

Nice entry Hatim !

Balqis Riza said...

hang yg ceria ni pong tau emo eh? hehe
haa sdh mende tu..thx sbb share..aku sdh gak ni..nk blk indon dh..hang takmo bg kata2 smgt ke? haha

tengku_fir21 said...

huhuh..aku dah mcm patrick nanges hi..huhuhu

*sekrg musim pmr kerr?

~HuSnA ShInA RaZaLi~ said...

sangat touching!!it's all about mom,nvr n evr been rplce w other women..

norhidana said...

salam hatim,

syahdu nyer akak baca cite tuh... mmg syahdu... betapa seorang ibu itu sentiasa memikirkan yg terbaik utk keluarganya walaupun hingga ke saat2 akhir...

az said...

terasa mcm ada air je kat hujung mata ni. :(

but hatim, that was exactly macam dalam novel P/S: I LOVE YOU, cuma bezanya dlm novel tu, husband yang mati and dia tinggalkan surat2 to be opened by her wife every month, instructing her what to do next, one after another..til the wife get on her feet again.

hatim a.r said...

@sgbb:how thoughtful kan??mmg inspiring sungguh

@balqis:mestilah sedih.in case u havnt realize already,im actually a normal human being ;p

@tengku:ye la kot.hehe ni pun main agak2 je pmr minggu ni

@husna:sayangi ibu anda.ewah kempen pulak

@norhidana:wsalam.mmg respek ibu2 begini.

@az:tapi yg ps i love u tu dia bagi surat every month kan??yg ni dia bagi todo list.sedih jugak

~HuSnA ShInA RaZaLi~ said...

saya sayang ayah saya!!!(bdiri dgn bngga)

hatim a.r said...

kenapa bangga kena berdiri?hehe ok boleh duduk sekarang

cu734ngel said...

kasih ibu...:( sedey siot..adoi..terharu laks...dan terpikir..what wud i do if i were in her shoes???hmm....

~HuSnA ShInA RaZaLi~ said...

ye r..kna la bdiri..tu mnunjuk kn smangat 1 Malaysia..tiba2~~haha..