Tuesday, August 24, 2010

Terima Kasih Power Root!!! Saya Kini 20000 Ringgit Lebih Kaya


Mungkin ini yang dipanggil rezeki Ramadhan?

Sedang lena diulit mimpi tengahari pagi tadi,i dikejutkan dengan satu sms dari nombor yang tak dikenali...




WAHHH menang 20000 kau!! siapa nak bagi 20000 free kan?dahlah seumur hidup tak pernah beli power root,tiba-tiba dapat wang tunai pulak diorang kasi.

Jadi sebab terharu betul ni maka i hantar sms Thank You kepada nombor Power Root ni..


Dahlah kacau orang tidur memang cibais la kan. cuba bayangkan kalau opah-opah kat kampung yang baru 2 hari belajar pakai henpon.tak ke tertipu bila dapat sms gini??komfem terus pergi Courts Mammoth order sofa 30 bijik untuk raya.

Rupa-rupanya dah banyak orang dapat sms puaka macamni.tak caya boleh tengok sini.

Tapi sim card i nih memang 'bertuah' rasanya. dah banyak kali jugak dapat 20-30 ribu nih. kalau la semua yang i dapat tu bukan scam dah lama angkut BMW X6 sebijik.ceh


37 comments:

LoLLy~ said...

perghhhh terbaek la ko g reply
aku arituh siap die call lagi
dpt sket jela 5k jek x mcm ko smpai 20k,hak3
siap mntak no akaun bai, terbaek!

ajid said...

ala,20ribu je..tak leh la nak angkt audi.huhu

hatim a.r said...

@lolly:ni dh reply sms xde plak diorang nak call.kalau die call ade la yg dapat tazkirah ramadhan free ni kang

@ajid:20ribu downpayment jadila.bulan-bulan makpak bayar haha

WZulhilmi said...

standard ar tu.. konon2 boleh lah dapat 20k tu klu call dia balik.. INGAT AKU BODOH!!! Spam2!! hahaha

Bila lah nak dpt handphone jenis Gucci, or LV plak.. =P

farahiyah zaini said...

uuu batal posa u maki org tuh..hahahahah...

farahiyah zaini said...

waaaaaahhh bru prasan hp jenama prada..classsss uuuuuuUUuu..:p

~Kak AZZ~ said...

Hahahaha...

Sama la dgn akak, siap kol lagi nombor tu tp takde lak yg nak jawab..

Bak kata ko la kan, kalau la betol2 dapat duit bnyk cmtu, dh lama dah akak pergi merantau smpai amazon sana...

Motif amazon...??

entah... hahahaha...

Balqis Riza said...

hahaha..aku pnh dpt gak..baru je 2-3 hari lepas..aku delete je..tau ko buat cmtu, aku pon nk buat gak, replt ayat best..hahaha

anisizatyA.J said...

Kalau one day you tiba2 dapat 20k, belanja I Nandos satu lori tau. Thanks.

zuera said...

kene report polis ni:) hihi..slalu gak dpt sms cam..ignore je..malas nk layan owg giler..huhu

hatim a.r said...

@wzulhilmi:tp ade jugak yg boleh tertipu benda2 gini.btw samsung ada armani phone =)

@farahiyah:ini henpon zaman bila tah.teknologi tahap cibai

@kakazz:amboih siap call tu.kalau betul dapat 20K saya dh jalan2 jugak ni.xdela dok umah je

@balqis:memula nk delete tapi rasa mcm nk tazkirah ramadhan sket haha

@anis:alah setakat selori tadehal.but i prefer kenny rogers dari nandos.nandos tak sedappppp

@zuera:alah dh berapa polos repot tah orang lain buat.bukan ade pape tindakan pun

bugs said...

aku pnh dpt gk msg tu tp wat xtau je la.maki pon dlm hati je,haha.penah ada org bg no akaun,tgk2 duit dlm bank lesap.lg sadis ah

adrinaqamarina said...

haha. kte pon dah penah kena. harga nak letak tinggi3. cheh!

tak de la nak maki tapi rasa nak gelak je.

ps* tu hp apa. mmacam cun.

•myraSHJ• said...

mcm iklan dia lah yu,

"pokcik minum Pwer Root,pokcik mene(menang) moto"

kiki (:

NUR HIDAYAH said...

hahahaa..bukan takat sms..dlaam E-mail pun selalu dapat cam ni..apa pun orang yang hantar tu terlebih kerja tur..hahah

miss miss said...

terbaik ah reply! haha. tp dorg tak givap kn. even salah2 eja pon, da byk kuar kt tv psal scam pe ni sume, dorg duk anta gak lg. >.<

Wangi Azhari said...

org tu taip salah ke?
no.siri or seri??
kalau nak tipu org pon taiplah elok2..adooiiyaii..

ogre_rina said...

hahaha~ baik hati sungguh cakap thank you. iye la time pose2 nih kena slalu buat "baek".

by the way, awesome sms. serius tak tahan nak gelak aje setiap kali baca blog

hatim a.r said...

@bugs:nasib baik kita tak mudah tertipu.kalau tak mmg sadis

@adrina:itu LG je.beli kat ebay ngehngeh.jualan murah

@myra:kalau menang bebetol motor mcm pakcik tu okeh la lagi.takde sakit hati sgt.

@hidayah:kalau emel tak berani la pulak nk bukak.takut dia hantar virus ke apa

@missmiss:cmne diorang nk benti,selagi ada yg tertipu lepastu polis pulak macam takde action je.padahal tgk dh belambak report

@wangi:tu konon2 nk english.serial number sekali convert bm plak.dhla no mcm sial 12345

@ogre:nasib baik die x call.kalau x mmg lg puas kena caruts

-en.sani- said...

ah...aku banyak kali gak dapat hadiah...teruja...

tapi aku balas, 'waklu!'

~Kak AZZ~ said...

Akak call bukan sbb nk tanya psl duit tu... tapi sbb nak basoh dorang cukup2... Heran gak apsal dorang takmo jawab... haha..

adrinaqamarina said...

selalunye orang indon yang buat macam tu. tengok ejaan pon macam ayat indon. kalo call je, orang indon bahasa pelik apa ntah yang cakap. heh!

neddie said...

LOL !
I did that once.
pun kena masa tgh tidurkan.
mmg sedaplah kena maki.
yang tak boleh blah ramai yang percaya.
kena tipu masuk berita.
haih manusia -.-

a's said...

nice reply la bro! haha.memang menang motor la

keep in touch yo~

BuNgA PuJaAn mEkAr mEwAnGi said...

ahaahahha.
mula2 baca.
wah..hebat hatim sejak dok cuti kt malaysia ni.
macam2 dia dapat.
last2..hihihhhihi.
sadis jelah orang yg dpt mesej ala2 tazkirah ramadhan tu.
(^_^)

Nurulbadiah Lai said...

perghhh..terbaek la u ni..good2..mesti bengang giler org tu u reply camtu..hehehe..

btw..da folo u.feel free to folow me back...coz u realy impress me la..jelesnye tgok u leh g paris..jeles ok..huhu..

btw: u handsome(i lied)hehehe..kidding je bro..:P

Izzaty said...

xdpt dr power root. tp dr celcom. rm7000. yg call tu xnk accent dia pekat indon pulak kan n diorang siap mintak no. akaun. dah kene bodoh n vavi sekandang! teeheee

Arash Libra said...

gud job! i loike! huhu

norhidana said...

salam hatim,

mule2 tgk tajuk... wah untung la... tp tgk msg tuh... heheh mmg sah tipu...
tp betul gk,yg banyak tertipu makcik2pakcik2 kt kg tu lah.. kesian diaorang...
pandai je kalu nk dpt duit cpt... menipu je kejenyer...

tengku_fir21 said...

huh..ingtkn dah bertahun "industri sms tiup" dah abis nampaknya masih ada...

hatim a.r said...

@sani:mula2 mesti ade sikit teruja kan???wakaka lepas 2-3 saat baru berfikiran waras

@kakazz:die mcm dapat agak kot nk kena kuliah ngan akak.tu yg x angkat tu

@adrina:benda cmni x kisah la org mana buat.org melayu pun banyak buat benda tipu cmni.sialan

@neddie:apsal mesti time tidur ek?mmg saja carik nahas la tu

@a's:harapan je la nk menang motor...

@bunga:kalau betul menang 20000 komfem x tulis blog dah.dah kaya haha

@nurulbadiah:eleh elh lawyer nk impress kat student pulak hehe.my aunty pun lawyer,dia DPP kat AG chamber. =)

@izzaty:stended kan mintak no akaun.lepastu kadang2 siap suruh kita bayar lagi

@arash:i loke it too

@norhidana:wsalam kak.ituler yg saya bengang tuh.dh masuk paper byk kali pun still ade yg kena tipu.ambik kau tazkirah ramadhan free

@tengku:selagi ada yg kena tipu selagi tu la dia buat benda2 ni

SeLipAr JepUun said...

hahaha
klaka..
mbe i penah reply lebey kurang camtu gak

SeLipAr JepUun said...

hahaha
klaka..
mbe i penah reply lebey kurang camtu gak

Wangi Azhari said...

haha..org yang hantar msg tu dahla bodo,perangai mcm gamppp..

kuroneko said...

Tu RM20 kot, bukan 20 ribu..sebab titik lepas digit 0 yang pertama...tetap bengang bila dpt msej camni, buat penuh inbox je..

hatim a.r said...

@slipar jepuun:haha ada jugak geng yang reply mesej spam

@wangi:fuih ni emosi nih mesti pernah tertipu hehe

@kuroneko:tapi belakang dia banyak 000000.nak jugak mengaku menang 20ribu nih

Farhana Salih said...

memang betul2 hantar ke sms tu? alahai, saya tak pernah dapat :) alhamdulillah~ karang percaya betul2