Tuesday, August 17, 2010

Utusan Akhbar Paling Sempoi


Kalau nak hantar salam perantauan dekat paper kena beli paper setiap hari. ye la nak tau muka dah keluar ke tidak senang nak beli 18 copy bagi orang kampung. So alternatif yang lebih mudah ialah hantar online!

But semua salam perantauan ayat syahdu-syahdu skema je. To spice things up i pun hantar my salam perantauan which surprisingly tak diedit pun oleh pihak utusan. Utusan, anda memang elegan.

Kepada semua pembaca blog terimalah salam perantauan paling sempoi atas dunia.


ps:UCD punya entrance memang semak camtu.sedih.




25 comments:

FNS said...

hahahaaa..
memg sempoi1
nk tiru jugak..nk amik pic kat blkg umah jap!

noname said...

hahahaha. hatimmmmmm!!!

noname said...

aku rase salam perantauan ni diterima sebab ko bergambar kat entrance ucd. kalau ko letak muke ko je, mesti xlepas weyh!

~IHSAN AZ~ said...

hahaa, biasanye orng yng x pulan beraya je hantar, kalo dah ade kat malaysia dr first ramadhan baek xpayah hatim oi, raya pon sempat,haha.....

~Kak AZZ~ said...

Hahahaha.... Kalau dorang tau ko beraya kat Nilai tu konpem tak kuar punya la gambar tu...

Isshhhh... Nak masok utan jap laa... Pastu kata terpaksa beraya kat amazon.... hahahaha...

hatim a.r said...

@fns:pegi la.kompem dapat masuk gak tu

@tyra:yela kalau letak muka semata mana nk tau kalau tipu ke.cmtu budak politeknik area umah aku pun boleh hantar.seb baik ade gambar kat entrance tu,tu pun gambar waktu 1st sem

@ihsan:bagila can weh.bila lagi aku nk hantar salam perantau

@kakazz:takyah la btau dorang saye beraya sini haha.akak buat la salam perantau.kalau lepas mmg salute ah

dali said...

gaya berdiri tu tak tahan..tak penah tgk gaya centu.. yg berbaring dgn daun2 kering adalah..hatim2..

adrinaqamarina said...

oleh sebab kte pon tak dapat balek tahun ne. so nak kena test jugak ne. tapi entrance gamaah ktorang ag la macam zaman purba.
T____T

hatim a.r said...

@dali:itu gaya memberi pelukan intim kat signboard.sayang sgt kat ucd nih

@adrina:bantai je.asalkan nampak ala-ala obersi sket mesti lepas

adrinaqamarina said...

ouh eh? oke. nak caro gambar skunk jugak.
urm, dah bpe lama hatim hantar? baru ke dah lama?

adrinaqamarina said...

*cari
excited sangat nak hantar sampai dah salah3 eja. heh!

tengku_fir21 said...

huk3...tahniah ler dapat masuk ucapan raya@utusan..lalalla

•myraSHJ• said...

i pun dah anta dah.
versi kiss signboard Melbourne,
tapi kua kua,
signboard Merbok !
Ah,benci typo !!

hatim a.r said...

@adrina:hantar malam semalam.rilek2 jgn over eksaited

@tengku:pencapaian nih.2 raya lepas nak hantar last2 x jadik

@myra:haha semua org pakat hantar salam perantauan nih.bagus2

miss miss said...

sempoi giler. siap ade cewah2 bagai. hatim2.. ;))

bugs said...

ayat paling sempoi 'nilai bandar elegan'..mantop!!

ogre_rina said...

ayat "cewah" tu memang mantap sangat. dulu time kat sekolah teringin jugak nak buat salam dari perantauan nih tapi sekarang rasa malas pulak.

(plus belum ada gambar cun untuk buat member kat M'sia jeles, hehehe)

akalili dawama said...

hahahaha. part 'kapsyen' tu tak boleh blah. :D

hatim a.r said...

@missmiss:bangga nih banggaaa walaupun sekadar online

@bugs:eh nilai memang bandar elegan lah.semua penduduknya fabulous

@ogrerina:saja cewah.konon salam perantau padahal raya mesia je

@akalili:dia eja bahasa baku tuh.kapsyen tabley blah

WZulhilmi said...

(- -")....

Hahaha..

nizan zakaria said...

ala..
ingat u posing kat tepi pool ucd.
konsep ala ala mangga..

Arash Libra said...

cool (^_~)

hatim a.r said...

@wzulhilmi:haaa tau speechless tiba2 komen plg pendek ni

@nizan:pool ucd takbley mandi.sekian

@arash:tenkiu =)

CiKembong said...

dalam banyak2 pics tu,boleh lar pulak ter-kelik pic u kat depan entrance tu..wlupon pic u samar2 je..tp caption tetap lawak!

Ct SoLeHa said...

ade org yerk kat gmbr 2..haha..sbb sign entrance 2 terlajak besau..haha
:P